Всичко за дърводелството
benzol - помощник
Може ли да дадете мнение коя марка е по добра от другата защото искам да си взема Оберфреза и Настолен циркуляр,ще се ползват предимно за любителски цели
Загледал съм се в тези два модела
BudGet BER1300-оберфреза
BudGet BGSS1400 - циркуляр
а може и да предложите нещо до 250-300лв,като марка и надежност
Илчо Илиев - майстор
А защо не поразгледаш Продавалник-а,а и по пазарите-битаците има доста неща , които са малко на късмет,но определено ще изкарат много повече от БъдЖета...
Напълниха всички магазини с тия боклуци,а ако си правиш илюзии,че ще видиш гаранция, просто забрави..
bimbaeco - майстор
Аз гласувам за "Айнхел". Фрезата на "Бъджет" я имам. Не ми харесва. Доста е дървена. Купих я да я монтирам на масата, и въпреки това не ми харесва. Имам и циркулярче "Бъджет", само че от синята серия. И то не ми харесва. От по-евтините инструменти за мен "Ферм" са най-добри. "Пауърплюс" също не са лоши (за цената си). "Айнхел" напоследък също се стараят повече, но се опитват да се качат в по-висок сегмент и станаха по-скъпи. Погледни и в продавалник. На старо винаги е по-евтино.
Брей, тоя Илчо ми чете мислите. :yawinkle:
(докато пишех той ме е изпреварил)

Сигурен ли си, че искаш герунг? За мен те не са много полезни. С шейна върху стационарен циркуляр стават много по-точни разрези. Ако гониш точност с герунг трябва да дадеш доста пари.
benzol - помощник
по принцип жената иска да ми подари някакъв инструмент,държи да е нов
тя си хареса това BOSCH POF 1200 AE не че и аз не го харесах но просто ми се искаше до към 300лв да си взема и циркуляр
bimbaeco - майстор
Според мен е по-добре машините да са качествени, а не нови. В продавалник има такава фреза за 125 леза и хубави герунги за докъм 200.
benzol - помощник
да тъкмо и аз сега я видях в Продавалника видях и една на Ферм за 164лв
може ли поне да ми кажете някои модели които да си търся в Продавалник или други такива сайтове
Илчо Илиев - майстор
benzol написа:
по принцип жената иска да ми подари някакъв инструмент,държи да е нов
тя си хареса това BOSCH POF 1200 AE не че и аз не го харесах но просто ми се искаше до към 300лв да си взема и циркуляр
Еееххх, защо всички жени не са такива.....
Абе новото си е ново, но не и тук, освен ако нямаш сериозен бюджет,почети из форума и виж колко колеги се оплакват дори и от марковите инструменти, просто всичко е китайско,макар и с прехвалена марка на него...
benzol - помощник
аз иначе си харесах това http://www.onlinemashini.bg/oberfreza-k ... 6204k/5329 и това http://electron.bg/makita-rt0700cx2-p-208915.html ама няма толкова пари :sad:
и какво ви е мнението за BLACK & DECKER като марка и сервизи ?
profesionalist_wood - майстор
На мен виброшлайфа който е Бюджет изкара учудващо дълго време около 2 години и още си бачка като го използвах професионално....купих го за смешните 25 лв просто от любопитство....сигурно е било късмет.
Преди 10 години бях купувал пак за 20 лв един от първите виброшлайфи на Райдер и бачка до сега, явно съм късметлия! :-D
mitko64 - майстор
benzol написа:
Може ли да дадете мнение коя марка е по добра от другата защото искам да си взема Оберфреза и Настолен циркуляр,ще се ползват предимно за любителски цели
Загледал съм се в тези два модела
BudGet BER1300-оберфреза
BudGet BGSS1400 - циркуляр
а може и да предложите нещо до 250-300лв,като марка и надежност
Огледай и продуктите на Скил.

Тема "BudGet или Einhell" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: