Всичко за дърводелството
inspo - майстор
Въпросът е , че ми трябват 15-20 летви за направата на подматрачна рамка на едно легло.
Ходих до алати и практикер, ама там искат от 5-6 лева нагоре за 1бр 20/60/2000 .
Предполагам, че някъде по складовете ще има по евтини, но не знам къде.
Който има поглед върху нещата моля да помогне.
rositodor - специалист
Като се спуснеш от алати надолу по улицата откъдето минава четиринайската на 100-200 метра надолу продават дървен материал.Става въпрос за Владиславово нали?
Chefo77 - майстор
Нали знаеш, че не е добре просто да сложиш летвички и да получиш подматрачна рамка? Летвичките трябва да са еластични и огънати нагоре, за да не се огънат сами надолу в последствие.
Ако искаш просто да имаш някакви гредички отдолу, защо не ги замениш с бленди от мебелни плоскости ...
profesionalist_wood - майстор
Извинявам се че се намесвам в темата на колегата,но да не спамя-Някой да знае къде в София продават липови дъски и на каква цена?
емо ем - специалист
profesionalist_wood написа:
Извинявам се че се намесвам в темата на колегата,но да не спамя-Някой да знае къде в София продават липови дъски и на каква цена?
Чак, дъски не, но летви от липа 2/3 до 2/5 гледах в Баухаус преди два-три месеца. Качеството е перфектно, но цените ми се видяха дебели.
inspo - майстор
rositodor написа:
Става въпрос за Владиславово нали?
Няма значение къде е само да е в рамките на града или наоколо.
Chefo77 написа:
Нали знаеш........
Четох темите за подматрачни рамки. Моята всъщност ще ляга на падаща конструкция от метален кух профил и си мисля, че ако дъските са с
подходящата дебелина няма да се изкривят. Сега е с плътно пдч и започна да прави конденз под дунапрена :x
Делян - специалист
Преди в Топливо имаше дърводелска работилница, не знам дали още е там - провери. Аз оттам съм си купувал мастари. На цирковата площадка (над Кауфланд) има друга.
inspo - майстор
Благодаря ще проверя.

Тема "Дъски във Варна- от къде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: