Всичко за дърводелството
cvettomirr - специалист
Моделът е rd er 11, спрял съм се на нея, а ми трябва мнение, че мисля да я монтирам на CNC машина.
profesionalist_wood - майстор
Имам я страхотна машина,мога да напиша цяла лекция за нея,но за СНС не мисля,че ще се получи.
cvettomirr - специалист
А защо мислиш, че няма да се получи? В какъв смисъл?
profesionalist_wood - майстор
Значи ако си решил да направиш такава снс копир фреза без електроника става,защото мотора няма да се изморява,естествено ще си правиш почивки и няма да се нагрее та да се стопи пластмасовия корпус viewtopic.php?f=18&t=30366

Но ако решиш да направиш от такъв тип снс viewtopic.php?f=18&t=8418
Просто ще скапеш мотора за норматив. Мотора не е проектиран да издържи на ВСЧ токови импулси от типа включва-изключва в рамките на секунди до няколко минути.

Не слушай другите за правописа дали е латиница или кирилица, във Сърбия ползват и двата типа така че споко :)
cvettomirr - специалист
ЦНЦ-то е с електроника, при работа от порядъка на 30 мин. не мисля, че би имало проблем. А какви са другите варианти за монтаж на фрезова глава? По-скъп вариант оберфреза или?
Alexey1980 - специалист
Здравейте. Моята е RD-ER07, миналата година си я купих. Направил съм си я на плот, настолна. Смело мога да ви кажа, че ми върши ПЕРФЕКТНА работа. Купих си и различни фрезери, понеже се занимавам с дърворезба. Напъвал съм я, но не много. Главно работя на първа скорост. Много добра работа ми върши, не се бъзикам. Не бих я сменил за нищо! :-D

Тема "Мнения за оберфреза raider" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: