Всичко за дърводелството
konak4iev - специалист
здравейте здобих се с петоперационка на доспат от по старите с дебелия чугунен корпус обаче липсват плотовете и борапарата приемам всякакви идеи и съвети
П. Петков - специалист
Е..., тя Вашата прилича на старата дефиниция за пирон: "Налъм без каишка, на който му липсва дървената част." :) За плотове може да се ползва дебел стъклотекстолит - лесно се обработва и е устойчив на износване. :)
konak4iev - специалист
благодаря за савета плота за фрезата щте стане от това несщо но за планята мислч че не защтото там има едниповдигащи механизми и маи трябва да са орг а за налъма цената на такава машина 2 рака е около 1500-2000 лв доста други неща има освен плотовете
bulhomes2 - майстор
Конакчиев, мъка е да ти се четат постовете. Налага се да се гадае какво може би си искал да кажеш. Твърде вероятно е заради това да се откаже някой, който е можел да ти помогне. Дали няма да можеш да разграничаваш думи и изречения, ако правописа подобриш - цена няма да имаш!
П. Петков - специалист
Еееее! Такива съобщения ги пращам в Л.С., защото те трябва да се внимателни, добронамерени, поучителни и щадящи. Във всеки човек трябва да търсим първо полезното, доброто и позитивното. На нашата възраст достоинството е вече отдавна пораснало, солидно изградено, много чупливо и словесната сланата лесно го попарва! А за разлика от вегетативната материя, при такова окастряне нови клони няма да пораснат. Мисля, че добрите хора трябва да са повече от тези като мен и това жигосване е излишно! :) :) :)
Илчо Илиев - майстор
konak4iev написа:
здравейте здобих се с петоперационка на доспат от по старите с дебелия чугунен корпус обаче липсват плотовете и борапарата приемам всякакви идеи и съвети
Из сайтовете за продажби, по местните вестници обяви, из селата , по вторични има доста неща, може да си намериш оригинални или такива които да станат след доработка..
Някои неща могат да се направят ,но дали ще ти е изгодно, все дебели плотове са....

п.п. За правописа,добре е да се пише разбираемо,но все пак не всеки е добър в това, важното е да си помогнем някак...
:partyman:
konak4iev - специалист
моля да бъда извинен за правописа клавиатурата ми се прецаква и трудно пише на кирилица за това се ивинявам на всички които се дразнят но и също така мисля че пунктоацията май няма много връзка с петоперационката и все пак благодаря на всички които взимат проблема ми присърце
konak4iev - специалист
вчера изчистих табелката на машината оказа се че е на завод якоруда иначе я лъснах и и смених всички лагери щото е била държана отвън и цялата беше ръждясала днес мисля да включвам в тока за плота на фрезата ще се възползвам от съвета на колегата илиев незнам какво да правя с плотовете на планята обиколих 6 пункта за скраб но не извадих късмет

Тема "помощ за петоперационка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: