Реших да се правя на дърводелец но ми трябва консултация със специалистите за вид панти. Вратата е старичка фазерна която облепих от двете страни с едни отпадъци от ламперия. Стана си доста тежичка и масивна но имам още едно условие за пантите. Трябва да може да се отваря на 180 градуса тоест да може да се лепне на стената на която е монтирана. Снимките са малко лоши но това имах под ръка. На първата се вижда какво се получи и каква е ориентировъчна дебелината. На втората това е касата като имам и первази с дебелина около 1.5 см но тях винаги мога да ги сваля на размер.
Предполагам че такава трябва да бъде, пантата води се фалцова,
ама да не объркам нещо или ако има други показвайте. Та предлагайте нещо здраво и колко бройки да им сложа щото ще се лашка доста и да не е утре да провисне.
п.п.Вратата беше почти бракувана та реших че може да се възстананови и използва по този начин, а ми и трябваше такава дебела външна дървена врата заради топлоизолацията. Ударих някое кадро на целия процес с лепенето и като стане готова ще покажа всичко.
Дъските за касата също са слепвани от две парчета така че това е размера на дебелината.
п.п. Промених заглавието на темата и на края ще покажа какво сътворих както обещах.
п.п.Вратата беше почти бракувана та реших че може да се възстананови и използва по този начин, а ми и трябваше такава дебела външна дървена врата заради топлоизолацията. Ударих някое кадро на целия процес с лепенето и като стане готова ще покажа всичко.
Дъските за касата също са слепвани от две парчета така че това е размера на дебелината.
п.п. Промених заглавието на темата и на края ще покажа какво сътворих както обещах.
Последна промяна от lov на съб дек 05, 2015 2:51 pm, променено общо 1 път.