Всичко за дърводелството
cvetomir_77 - специалист
От два месеца си търся щрайхмус. Моля ви, дайте ми предложения относно марка и модел. Искам да е сравнително лесен за пренасяне и да е качествен.
griffin - майстор
Колега има малки на метабо, девалт и макита като повечето са с сходна конструкция. Доколкото съм гледал евтините модели страдат от кофти масички и разни други дреболии, в повечето случаи може да се наложи да доработиш това онова зависи от вкуса ти :).
Аз две години таралямкам един китаец който е комбиниран, а сега се докопах до една електра бекъм. Е въпреки че електрата е класи над китайчето пак има неща дет не ме кефят :) въпрос на вкус.
Погледни от горните марки ножовете на кои са по тънки т.к ще трябва да си купуваш консумативи за машината. При мен това е от особенно значение че редовните ножове струваха майка си и баща си.
cvetomir_77 - специалист
По-голямата част от инструментите ми са Бош, Скил и Макита. Страшно много ми харесва този http://www.ebay.co.uk/itm/Dewalt-DW733- ... 35dc26ab8c, обаче в България е ужасно скъп, а от чужбина втора ръка идва на половин цена. Та въпроса ми е някой от вас поръчвал ли си е машини втора употреба от Англия?
griffin - майстор
bimbaeco е спец в поръчките имаше някав канал от UK, знам че еди също поръчва. Може и друг да се включи. Аз спец съм поръчвал от аксминстър но там са нови само.
bimbaeco - майстор
Забрави Фитилчо - той е по-голям англичанин от мене :-D .
Ето по-евтин Деуолт http://www.ebay.co.uk/itm/dewalt-planer ... 4adb7e93b7
С вземането от адрес и доставката ще излезе около 900 лева (по мои сметки).

П.С. Такава тема вече имаше, но сега май не работи търсачката - ето линк viewtopic.php?f=35&t=41056
Последна промяна от bimbaeco на чет сеп 11, 2014 9:07 pm, променено общо 1 път.
cvetomir_77 - специалист
Май ще купувам нов такъв Изображение. Че и без това съм го намерил на цена 1212 лв което ми се струва добра оферта въпреки че са много парите.

Тема "Избор на щрайхмус!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: