Всичко за дърводелството
Здравейте,
търся колега, който би могъл да съдейства.
Като цяло от заглавието се подразбира, необходими ми са около 10-на бройки дървени сърчица, размери 15х15см, дебелина 1-1,5см(това още не съм го решил).
Изображение
Като цяло нещо такова трябва да се получи, без допълнителните дупчици на сърцата.
Ако някой може да предложи нещо нека пише на ЛС.
Kasap - специалист
kikata86 написа:
Здравейте,
търся колега, който би могъл да съдейства.
Като цяло от заглавието се подразбира, необходими ми са около 10-на бройки дървени сърчица, размери 15х15см, дебелина 1-1,5см(това още не съм го решил).
Ако някой може да предложи нещо нека пише на ЛС.
Бе нямаш грижи, ще ти ги изрежем. Само да беше написал от и къде се...
Зеге си имам и съм опитвал, не ми харесва резултата!
Забравих да напиша, че съм от Пловдив.
Моля, ако някой смята, че може да ги направи, да ми пише на ЛС или bekyarov86@abv.bg, да се разберем за цената и разни други детайли!
mavryt4o - майстор
kikata86 написа:
Зеге си имам и съм опитвал, не ми харесва резултата!
Забравих да напиша, че съм от Пловдив.
Моля, ако някой смята, че може да ги направи, да ми пише на ЛС или bekyarov86@abv.bg, да се разберем за цената и разни други детайли!
1 вариант най-добър и скъп ЦНЦ фреза търси ако искаш да са идеални като на снимката 2 вариант е с оберфреза с копирна втулка по шаблон 3 вариант банциг и доста търкане
манихеин - специалист
mavryt4o написа:
...2 вариант е с оберфреза с копирна втулка по шаблон...
Или фрезер с лагерче.
griffin - майстор
лагера няма да влезе в сгъвката на сърцето горе, така че пак ще има търкане. колега какво не ти харесва резултата от зегето? после се формя с пили и шкурки, вярно че ще е малко по бавно за изработка, но ако си спазваш шаблона.
dobrinski - специалист
Имам ЦНЦ фреза и мога да ти ги изрежа. От Пловдив съм.

Тема "Изрязване на сърца от дърво" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: