Всичко за дърводелството
kendal - специалист
Колега Вие не бяхте ли човека с библиотеката?Простете ако греша .
gandonov - специалист
kendal написа:
Колега Вие не бяхте ли човека с библиотеката?Простете ако греша .
Привет. Да аз съм. :)
Това е актуалния линк https://212.50.14.233/Knowledge/
griffin - майстор
gandonov написа:
П.П. @griffin - от известно време чета сайта ти.
Браво. Сякаш си го писал за мен. :-) Поздравления за усилията.
Мен би ми допаднало да работя с някой, когато мога, но си много далече :).
Иначе зад блога сме двама колеги :).
Според мен и с инструментите които имаш може да направиш много работи, има и готов материал който е калибриран и може да се работи с него. Предимството да имаш абрихт/щрайх и настолен циркуляр е че си сваляш себестойността на проектите, ако си намериш груб материал.
Ако поработиш на профи инструменти ще знаеш какво да си търсиш в бъдеще ако почнеш да събираш работилница, кофтито е че като знаеш какво ти трябва няма да поглеждаш много по-любителската техника :).

За външния парапет, според мен е много добра идея да ползваш третирано дърво(стои зеленикаво на цвят) и доколкото знам се вкарват химикали в него с цел да не гние в последствие - тия дъски са калиброван материал поне тук при мене и ще може да минеш с по-леката артилерия като машини :-D.
mitko64 - майстор
Импрегнирано, задължително, по възможност от лиственица да е. То акация най- добре, ама много скъпичко.
Здравейте,

Да повдигна темата. Случайно някой да знае за такъв курс в София или ако има някой дърводелец, който приема ученици...
mavryt4o - майстор
ср авг 14, 2019 3:34 pmdocata написа:
Здравейте,

Да повдигна темата. Случайно някой да знае за такъв курс в София или ако има някой дърводелец, който приема ученици...
Работата е да попаднеш на читав човек.Не от всеки добър дърводелец става добър очител както и не от всеки добър ученик става добър дърводелец. моя мисъл :lol:

Тема "Практически курс по дърводелство?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: