• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
nikolay7 - напреднал
Здравейте!
Налага ми се да сглобявам доста детайли с кръгли дибли ф8 , ъглова и успоредна сглобка,
и понеже ми отнема цяла вечност с наличните ми инструменти да направя отворите -
предлага ли се като услуга някъде, да си платя и да го направи някой като хората?
Детайлите не са големи, така че мога да ги транспортирам навсякъде в страната.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Има си шаблон за дибли. Писано е. Виж с търсачката
шаблон за дибли и минификс
Може и някой от темите по въпроса да ти свърши работа
sinbor - специалист
Там където кроят имат обикновено и машина да дупчене. По-добрите фирми имат и CNC машини.
nikolay7 - напреднал
n_a, да, наясно съм със всички методи, имам и шаблони, и бисквит машина и центрове и какво ли не.
Обаче с всяка от тези техники ми отнема цяла вечност и не мога да постигна постоянен резултат.
Като цяло тази операция ме нервира до крайност и си мислех ако някой с по-цивилизована техника го предлага, просто да си спестя мъките.
mavryt4o - майстор
nikolay7 написа:
n_a, да, наясно съм със всички методи, имам и шаблони, и бисквит машина и центрове и какво ли не.
Обаче с всяка от тези техники ми отнема цяла вечност и не мога да постигна постоянен резултат.
Като цяло тази операция ме нервира до крайност и си мислех ако някой с по-цивилизована техника го предлага, просто да си спестя мъките.
Ами трябва и малко труд няма как.С времето ще се усъвършенстваш .
nikolay7 - напреднал
Аз от труд не се плаша, ама времето ми е по-ценно понякога.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Питай конкретно някой от старите теми за диблите
nikolay7 - напреднал
Bambookita написа:
Град?
Пловдив, София, по Родипите - тези са ми най-удобни.
ЙАФ дали не го предлагат, че те и материал имат много?
nikolson - майстор
Прави се на многошпинделна пробивна машина, има ги във всеки по-голям град, но дали приемат външни поръчки, колко малки поръчки вземат, не знам.
  • 1
  • 2

Тема "Отвори за дибли - предлага ли го някой като услуга?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: