Всичко за дърводелството
pondzi - напреднал
Здравейте,търся майстор от Плевен да направи подобен навес на този.С много майстори говорих но всичките ми отказаха,защото не знаели как се работи със поликарбонат.Благодаря предварително...
https://www.google.bg/search?q=дървен+н ... 9ALHyqM%3A
andro440 - майстор
И аз бих ти отказал ,защото поликарбона трябва да е извит -той не е ламарина или друг материал за покрив ,и ако се монтира прав /без да е извит по посока на порите ,още на първия сняг ,ще даде фира ! Якоста на поликарбона се получава при извиване по посока на каналите ,с дървени конструкции ,няма как да се получи или има ,но не си заслужава труда и цената -такова е моето мнение ,което е и правилно
pondzi написа:
Здравейте,търся майстор от Плевен да направи подобен навес на този.С много майстори говорих но всичките ми отказаха,защото не знаели как се работи със поликарбонат.Благодаря предварително...
https://www.google.bg/search?q=дървен+н ... 9ALHyqM%3A
MamaMy - майстор
Aко е дървен навеса, може да се ползва и лексан. По-скъп е, но пък е прозрачен и няма проблемите на поликарбоната. В крайна сметка за желязна конструкция иди до яйцекопа. Това е втория портал на Сторко. Като влезеш в двора първото хале в ляво беше майстора. Не съм ходил там повече от 2 години и не гарантирам. За лексан или поликарбонат първия склад в ляво като влезеш в двора на Кайлъка ресурс. :)
infomar
Ти частен майстор ли търсиш или може и фирма, защото мисля, че фирми има.

Аз имам поставен на две тераси 3 х 2м. плосък от горе и съм нямал проблеми - зависи от наклона.
Cpk - специалист
infomar написа:
Аз имам поставен на две тераси 3 х 2м. плосък от горе и съм нямал проблеми - зависи от наклона.
:2thumbs: На една тераса със същите размери от 8 години и е стабилен. Неприятното е, че има конденз вътре в някои от кухините. Конденза го има и в жегата, заради него тук-там се появи ръждив цвят. Но това са дребни забележки - поликарбоната е здрав, издържа си снега през зимата (наклона е малък), поставен е на равна метална рамка. Доволен съм!
lyubohar - майстор
И аз имам два балкона покрити с поликарбонат.
Може би 3 на 1.5м.Нищо му няма от снега.
Е,на градушка не държи.Предния така се замърси в клетките.
Новият е затворен с алуминиеви кантове и се надявам да не се замърсява много.
Освен това е цвят горена захар,та няма да личи толкова.

Тема "дървен навес с поликарбонат" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: