Всичко за дърводелството
valentino76bs - майстор
Здравейте,понеже разкарах стария гардероб в коридорната ниша и трябва да направя нов с друго предназначение имам нужда от някакви съвети ,препоръки и т.н.
Долу горе това ми е идеята но имам някакви опасения относно конструкцията.
Понеже имам окачен таван и пречи на горните вратички ако са до горе да се отворят ще му сложа една стационарна лента 10 см над тях.
18мм пдч всичко
miliad - майстор
И? Въпросите са.....
Вратите са широки.Особено горните на надстройката са с калпаво съотношение. Обедини ги със средните. Общо 4 врати да имаш.
Sandman - специалист
Сушилнята помислил ли си как ще се проветрява?
valentino76bs - майстор
пет фев 05, 2021 9:30 pmSandman написа:
Сушилнята помислил ли си как ще се проветрява?
Не вероятно като държа вратите отворени.Абе въобще цялата работа не ми харесва но нямам къде да ги държа.Сега имам само пералня но има вариант да взема и сушилня.
Кофти е ,че нямам дълбочина нишата е 57см .Сегашната пералня се побира но ако я сменя с някоя по дълбока и трябва да махам вратите.
пет фев 05, 2021 7:21 pmmiliad написа:
И? Въпросите са.....
Вратите са широки.Особено горните на надстройката са с калпаво съотношение. Обедини ги със средните. Общо 4 врати да имаш.
Да визуално хич не е добре работата.Идеята за обединяването ми хареса.
Добре ли е както лежи на страниците?
И май въобще комбинацията пералня, сушилня и гардероб с дрехи не е добра?
panaira - специалист
Вземи и на предвид, че пералнята трябва да е идеално балансирана, за да не разкове гардероба. Моята например забелязвам, че напоследък не я свърта не едно място. Много съм доволен от една на Haier, с мотор на барабана и без ремък, не се чува изобщо. Влагата от сушилнята ще е проблем също. Дълбочината на пералнята е лесна - винаги може новата да си я избереш да е slim.

Тема "Вграден гардероб" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: