Всичко за дърводелството
Та ... приемам идеи как да сътворя този параван от дърво. Както съм писал по-долу се амбицирах да го правя сам :) Та понеже съм пълен лаик в това отношение, може ли някой да ме упъти - дали в Бриколаж или Практикер има такива летви, с които да направя рамката.
И после идва по-сложният за мен въпрос - вътре - може би паk летви, но по-тесни или ...?
Приемам всякакви съвети и искрено благодаря :)
ПС Представям си нещо като втората и третата картинка, които постна velsi :)

ПСС Първа тема ми е в този форум, постарах се да потърся, но не намерих подобна тема, изключае една, която беше старичка :) Ако не е на правилното място моля модератор да я премести.
Последна промяна от Милослав на ср яну 23, 2008 4:13 pm, променено общо 1 път.
Уффф явно аз не съм написал нещо както трябва , ако някой има поправки, нека каже ...
velsi - Почетен майстор
Ами как да ти кажа, приятелю... Ако беше казал "искам да си направя (сам) еди какво си, помогнете с идеи как да стане..." до сега сигурно щеше да си получил отговори. В твоя случай просто си намери дърводелец, обясни му какво искаш да ти направи, плати си и така. Успех!

Пък и ние не знаем какво точно си гледал, как си го представяш и кое ти е по вкуса.

Изображение

Изображение

Изображение
Оки доки - прав си :)
Единственото, което ме спира да напиша така е че ще ми е за първи път ихихи.
Това , което гледах е почти като последното, само че без панти и чупките на самиоя параван, т.е. аз си представям 4 рамки , в които може д асе оформят и в малки квадрати, някакви форми от дърво, били те диагонални или малки триъгълничета и квадрати.

Хммм, ти ме амбицира да си преправя първият пост :)
velsi - Почетен майстор
Отвори си един Гугъл на изображения и търси с "wooden screen". Това, което описваш с орнаментите е хубаво, но ако отидеш при дърводелец, ако изобщо се наеме, ще ти откъсне главата. Виж, ако го правиш сам е вече друго. Пък и усещането после е едно такова...

Изображение
Харалампи - специалист
Тъкмо вчера бях започнал да отоговарям в същият стил като Велси, но ме разсеяха (направо ме откъснаха от компа и кръв и кожа остана по клавиатурата). Така поставен въпреоса вече може да получи отговор.
Харалампи написа:
Тъкмо вчера бях започнал да отоговарям в същият стил като Велси, но ме разсеяха (направо ме откъснаха от компа и кръв и кожа остана по клавиатурата). Така поставен въпреоса вече може да получи отговор.
:):):)

Тема "Параван от дърво" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: