Всичко за дърводелството
rum_sz - специалист
Тази машина я намерих в един оказион.Стрували си цената -70лв с комплект триончета :)Машината няма да бъде много натоварена с работа.Плота е от ламарина не е лят :)

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (38.51 KиБ) Видяна 7803 пъти

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (35.03 KиБ) Видяна 7803 пъти

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (34.5 KиБ) Видяна 7803 пъти

Прикачен файл

4.jpg
4.jpg (41.16 KиБ) Видяна 7803 пъти

Прикачен файл

6.jpg
6.jpg (48.2 KиБ) Видяна 7803 пъти
velsi - Почетен майстор
Някакъв китайски продукт със съмнително качество. От най-китайските! Даже марка няма. Аз бих го отминал.
Последна промяна от velsi на пон апр 19, 2010 11:14 pm, променено общо 1 път.
rum_sz - специалист
Като го вдигнах сигурно тежеше 5 кг.Тук въпроса е дали ще върши работа :)Но аз малко съм идиот и инструментите си ги избирам по тежина :-DВиж какво пише на кашона.
zombau - напреднал
аз имам подобна на ейнхел купена за 140 лв. от практикер преди две години и съм много доволна, проблем при мен беше намиране на подходящи ножчета, защото продаваните в практикер са ниско качествени, сега използвам зъболекарски, но пък ми се пукна държача и след като не открих нов, а до ремонтната база на ейнхел не стигнах, защото е далече се наложи мъж ми да ми направи нов ... не мога да те посъветвам дали си заслужава този в оказиона, просто споделям мои впечатления
rum_sz - специалист
zombau написа:
аз имам подобна на ейнхел купена за 140 лв. от практикер преди две години и съм много доволна, проблем при мен беше намиране на подходящи ножчета, защото продаваните в практикер са ниско качествени, сега използвам зъболекарски, но пък ми се пукна държача и след като не открих нов, а до ремонтната база на ейнхел не стигнах, защото е далече се наложи мъж ми да ми направи нов ... не мога да те посъветвам дали си заслужава този в оказиона, просто споделям мои впечатления

В момента твоята машина в Практикер струва 199,99лв :) 12бр ножчета за дърво 5лв.
zombau - напреднал
ахам ... виж дали в баумакс нямат такова изделие, ама не вярвам цената да е по различна от на практикер ...
аз много се чудя дали един малък банциг няма да е по функционален, ама нещо са ми мили пръстчетата, та за сега съм пас :)
romanpm - майстор
Това бих го нарекъл електрическа бичкия , дядо режеше с такова , но точенето е друга работа , аз бих препоръчал също банциг :?
zombau - напреднал
romanpm написа:
Това бих го нарекъл електрическа бичкия , дядо режеше с такова , но точенето е друга работа , аз бих препоръчал също банциг :?
и аз много се чудех как се казва, ама една колежка ме светна, че му викали контурен трион, когато се обадих в ейнхел да ги питам за резервни части за моя, дълго даваха заето докато зацепят за кое точно изделие им говоря :lol:
rum_sz - специалист
На етикета пишеше контурен трион :)
zombau - напреднал
rum_sz написа:
На етикета пишеше контурен трион :)
преди две години на етикета имаше само цена и номер :)

аз за нещо ТАКОВА или ТАКОВА говоря, като имам в предвид банциг, не съм работила с такава машинария, но ми се вижда по - добра, за рязане на по - твърди материали. Контурния трион е нежна машинка и не позволява много напън ( то позволява, ама отива ножчето ) ....

Тема "Машина за рязане на орнаменти въпрос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: