Всичко за дърводелството
brum - майстор
Баси, на тия връщането според сайта е до Холандия (или Недерландия вече). Голяма набутвация. Като поръчвах не четох и реших, че си имат магазин/склад тук. Таратанци.

Болезнен урок, че и европейски магазин може да работи яко в ущърб на клиентите си.
Ал_ - специалист
Xlservice гледай. Бая им бях изпилил нервите преди време, че ги бях настъпал за връщане на един ужасен диван, купен от една позната за една камара пари.
Иначе - доста са си променили условията за връщане, което, предвид продаваните боклуци, не ме учудва.
zz_stefanov - майстор
И аз се бях загледал по едни плотове от тези, но като ви чета ако ще търся нещо ще е 'око да види, ръка да пипне'.
brum - майстор
нед апр 28, 2024 7:47 amАл_ написа:
Xlservice гледай
Златен си! Би ли ми пуснал адрес на лично да те почерпя бира :) ?

И за да има информация без да се налага някой да се рови - дават два варианта за отказ. Единият е в рамките на 14 дни се отказваш и поемаш транспорта на обратно за своя сметка. Другият е в рамките на 30 дни се отказваш и те поемат транспорта, а теб те таксуват 19.99лв.

Е, освен някой дето не чете условията като мен не виждам кой друг би избрал да прати нещо до Холандия дето тежи 60 кила вместо да даде 20лв някой да дойде да го вземе.
Ал_ - специалист
Споко, нали за това е форумът. Само гледай да не се направят на ударени да се пробват за всеки продукт да удържат по 20 лв, целево така е написано. Помисли наистина и за масата, ако в действителност е толкова зле, не си заслужава да правиш скъп компромис. Докато си намериш твоята, дори и сгъваема кетъринг маса от метро е вариант, а и винаги е добре да имаш такава под ръка. Тук в сайта има добри дърводелци, вариант е някой да ти я изработи. Или ако имаш път към централна България - свиркай, все ще измислим и сглобим заедно една маса, тъкмо да тествам и новата техника, че не мога да стигна до нея
brum - майстор
Масата е приемливо зле. След като и отстраних кусурите днес се ползваше без много драми. Има тук-там нещо криво, но се ядва.

За връщането с техният XLservice уж писаха, че само 20лв ще вземат. Почнаха нещо да се обясняват за кашоните как трябвало туй, онуй, трето, ама им писах, че са в същите кашони както са били при изпращането и повече не писаха. Стискам палци да се размина с 20лв :) .

Тема "Защита на маса от дърво стояща на открито" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: