Всичко за дърводелството
Някой може ли да даде информация как се работи с профилите на вратите от снимката?

Прикачен файл

normal_kitchen[1].jpg
normal_kitchen[1].jpg (27.92 KиБ) Видяна 3678 пъти
Харалампи - специалист
Аз за себе си вече съм измислил как. Моята съпруга също иска такива вратички. При нас в Бургас за първи път ги видяхме Мосю Бриколаж. След като така и така ще ги вземам от там смятам направо да дам да ми ги отрежат и сглобят на място. Иначе доколкото видях вече монтираните вратички хващат се със скобички, но не съм сигурен вътре дали няма някакво подсилване на сглобката.
Може би трябва да уточня, че имам предвид профили, които не са с нут, а само с фалц. Таблите на вратите ще са от ПДЧ 18 мм. Чувал съм, че се ползва някакво лепило. Ако знае някой, моля да помага.
maroka - специалист
ihg57 написа:
Може би трябва да уточня, че имам предвид профили, които не са с нут, а само с фалц. Таблите на вратите ще са от ПДЧ 18 мм. Чувал съм, че се ползва някакво лепило. Ако знае някой, моля да помага.

Реже се под герунг и се сглабя със сглобка "лястовича опашка".
В София има фирми, където можеш да си поръчаш готови такива врати, както и съответните профили :2thumbs:
Duke_BG - специалист
Харалампи написа:
Аз за себе си вече съм измислил как. Моята съпруга също иска такива вратички. При нас в Бургас за първи път ги видяхме Мосю Бриколаж. След като така и така ще ги вземам от там смятам направо да дам да ми ги отрежат и сглобят на място. Иначе доколкото видях вече монтираните вратички хващат се със скобички, но не съм сигурен вътре дали няма някакво подсилване на сглобката.
до бриколажа в "салекс" също ще ти ги направят а и имат по-голям избор със сигурност

Тема "Как се работи с тези профили?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: