Всичко за дърводелството
DNL
Здравейте,
Имам следният проблем: В гардероба са сложени четири дълги и тежки рафта. Страничните плоскости от фазер се държат от винтовете на рафтоносачите. Сложих обикновени пластмасови с пирончета, но пирончетата ги смених с винтове, за да е по здраво. За съжаление те се понапукаха, а тежките рафтове направо ги натрошиха след време. Търсих дълго време варианти и други държачи, купих още два модела, но и те не стават, защото чоповете са много къси и не се зкрепват хубаво. Това, което ми се върти в главата е малък Г-образен държач с дупка за винт на едното рамо. Имаше подобни в "Практикер", но имат и чоп на другото рамо, за да не мърдата рафтовете, а аз не искам. Ако някой може да предложи друго решение или се сеща откъде да намеря търсените от мен държачи ще му бъда благодарен.
inspo - майстор
Колега разходи се до някой магазин за крепежни елементи .Имат всякакви планки които биха ти свършили работа . Напримертакива
crez - майстор
Две летвички 1/1см с дължина равна на ширината на рафтовете, завиваш с по 3 винта и слагаш рафтовете. :)

Тема "Рафтоносачи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: