Всичко за дърводелството
borkata3000 - специалист
Събирам мнения и препоръки:
Искам да си направя разни шкафчета от ПДЧ в банята, но леко ме притеснява това, че все пак е баня. Има душ кабина (без таванче, отворена), помещението е голямо като за баня, 6.4 кв.м., отвън не се мокри, шкафовете няма да са нависоко, където бяга парата.
Как смятате, дали ще цъфтят рози от ПДЧ?
masterval - майстор
Сам знаеш отговора, направи ги от стъкло и огледало.
Тогава пусни снимки и махни темата от "Дърводелство" :-D
Любо - специалист
zdrasti
имам приятел с такова шкафче под мивката му .има вана която е затворена от тип душ кабина.вече 2 години нямам проблем .ако не мокриш мисля че няма да е проблем за поне 10 години.и без това след 5 тата жена ти ще иска нещо ново така че не се чуди щом си решил
Антония - специалист
Има специални импрегнаторни мазила, ако обработиш правилно ПДЧ-то може и да се размине цъфването. Вчера майсторите, дето монтираха вратата на банята, ми изнесоха цяла лекция за полиуретановия лак (май така го нарекоха), с който е обработена тя, ама не ги слушах внимателно, съжалявам, и не мога да ти помогна с повече инфо. Влез в някоя голяма фирма, дето продава бои, лакове и подобни, и ги разпитай.
masterval - майстор
:shock: Да разбира ли многоув.форум, че си монтирала ПДЧ (вариант МДФ) пръскана врата, (мината с полиуретанов лак) за банята си?
Как правилно се минава ПДЧ-то, надълго ли, нашироко ли? Казано е, вълкът козина си мени, нрава - нет, никогда!!!
Антония - специалист
Монтираха ми интериорна врата на Солид 55, която е обработена допълнително с импрегниращи някакви препарати специално за баня. Аз съм с две леви ръце и не мога да си оправя маникюра, камо ли да тръгна да лакирам врати :)
masterval - майстор
Няма пълно щастие, след 25-30 г. ще се научиш...
Антония - специалист
Ти пък как го каза :) След 25-30 години дали ще съм в същия апартамент? Че и същите врати ли ще ползвам? Да сме живи и здрави само :)
masterval - майстор
Мислех си за ноктите, ама карай...

Тема "ПДЧ в банята?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: