• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 46
Всички имаме коли, нали ?
hidrazin - майстор
Тоя кога вдигне качеството на горивата, ела и ми се обади а аз ще почерпя... :-D
:partyman:
bdz43r - специалист
Значи преди преглед отиваме до някоя автокъща с "нов внос", източваме гориво от там или си купуваме източено и с него отиваме.
Или пък отиваме в "бяла" държава и се прибираме с гориво, което прибираме в туби и ползваме само при преглед.
Имах късметът да купя кола с половин резервоар бензин от австрийско.
Покарах си приятно просто. За първоначалният не ги е еня, после да му мислим.

Хубаво би било преплувалите Дунава да споделят бензиностанция, па ако ще и за реклама да се счете.
vlax - майстор
съб авг 03, 2024 2:00 pmhidrazin написа:
Тоя кога вдигне качеството на горивата, ела и ми се обади а аз ще почерпя... :-D

Че качеството на горивата нали се контролира?
Характеристиките на горивата са описани в специална наредба и лабораториите проверяват дали параметрите на пробите отговарят на това, което е разписано в документа.
Ако всичко е спазено какво ще вдига?
MamaMy - майстор
съб авг 03, 2024 7:55 pmvlax написа:
Характеристиките на горивата са описани в специална наредба и лабораториите проверяват дали параметрите на пробите отговарят на това, което е разписано в документа.
Ако всичко е спазено какво ще вдига?
Влахче, караш ме да се смея :lol: .
Всеки който е пътувал с кола на запад може да потвърди рязката промяна в качеството на горивата с + отивайки към западна Европа и с - идвайки от там насам. Дори има и някакво степенуване. При нашите съседи е доста по-добро от нашето. В Словения и Унгария още няколко стъпки нагоре и вече В Австрия, Германия и скандинавието разликата е съвсем осезаема. Особено при колите от по-старото поколение където компютъра не смогва да компенсира разликата или въобще няма компютър. Двигателя там утихва, работи равномерно и се усеща прилив на мощност. Дизела почти не можеш да го разпознаеш по звук. От ауспуха не мирише на лаборатория. Както с почти всичко. Нали знаеш, че на комшията и петела носи яйца? Е, в Европа дава и вълна. :-D
vlax - майстор
съб авг 03, 2024 8:12 pmMamaMy написа:
Влахче, караш ме да се смея :lol: .
Ми да се смеем/плачем заедно.
Значи наредбата или контрола трябва да се промени,кое от двете или и двете ? :-D
Аз искам да вдигне и качеството на киселото мляко,че нопоследък се хващам че съм почнал да ям много мляко.

... какво ще вдига?
Онуй, що му се ще, ама ...
Бе, плещи си колкото да не е без хич- да се намира на приказка.
Накъсали са го от партийни школи и семинари навремето.

Качеството е перфектно, до убийствено, на където и да се обърнеш.
vlax - майстор
съб авг 03, 2024 8:33 pmТрифон П.Трифонов написа:
Бе, плещи си колкото да не е без хич- да се намира на приказка.
Баш.
MamaMy - майстор
Самата истина. Имам зъб на комсомолската организация към ДКМС. Разжалваха ме и ме скъсаха, но пуснах връзки и минах. Сега на червеното викам синьо макар, че е кафяво. С една черта. Особено отзад. :razz:

ПП И синьото не е турско синьо, а теменужено, но далеко от пурпурното като на пърпъл рейн
hidrazin - майстор
Определено не си попадал на достатъчно крив макарон... :? :shock:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 46

Тема "ГТП вече само онлайн" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: