• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Всички имаме коли, нали ?
ср яну 08, 2025 12:18 pmchapara написа:
👍, накой се опитва да ни филмира.
Аз лично никога след покупка не съм си зареждал акуто, съответно и проблеми не съм имал. Че кой произвежда и продава полуфабрикати :?
Чапар, ползвай със здраве цели фабрикати.
Мненията ми, в тази тема, са препоръчителни само.
Смятам ги меродавни, предвид срока на експлоатация на собствените си акумулатори. Нямам такъв, който да си е отишъл преди да навърши 8 години. Предното мнение подкрепих с линк.
Най дълго караното от мен возило, за 15 години "стопи" един акумулатор в края на осмата. Вторият е все още жив, в цветущо здраве, на 7 само.

Всеки е свободен да прави с парите си каквото намери за добре, както да избира филмите според предпочетания, религия...
С акумулаторите си също.
bigdragon - майстор
Не успявам да убедя някого в интернет за нещо си.
Леле-мале, изпаднах в депресия :wuah:
chapara - майстор
Аз съм им решил проблема Янков😄
Нит ги чувам и виждам тия, ното те мене😁😁😁😁😁
Да убеждават Харменския поп😜
gogo7777 - майстор
Тук се визираше нов сух акумулатор, в който се налива нов електролит. При това положение ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се зарежда преди експлоатация. Съвсем друго е да се купи нов акумулатор с електролит в нето, тогава няма нужда от зареждане или дозареждане.
:drinkers:
bigdragon - майстор
Още един не успях да убедя! Ба си, даже и крещи!
Леле-мале, изпаднах в по-дълбока депресия :wuah:
kr1100 - майстор
какъвто и да е сега е боклук с къс живот .Леки, няма активна маса. Колкото да си изкара гаранцията , ако успее.
Това е положението.
gogo7777 - майстор
Въпреки, че знам принципа на оловния акумулатор, ще оставя Дракона да ви разясни процесите протичащи между електродите в електролита. Не е сложно, но Гугъл има свое обяснение.
:drinkers:
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46

Тема "Обслужва ли се "необслужваемия" акумулатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: