• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
hidrazin - майстор
вт юни 24, 2025 10:39 pmgogo7777 написа:
Моите на работната кола са доста захабени, но това хич не ми пречи да шофирам. Вижда се добре дори с моето отслабено зрение. Какво жулите и полирате по фаровете идея си нямам :?
Изчакай още малко и после друга песен ще запееш... :)
Аааа... и колко дърта е работната кола и КАКВА е? :rock:
:partyman:
gogo7777 - майстор
Дърта е .....един Форт Конект :-D . Фаровете са пожълтяли и захабени, но няма проблеми.... :-D
hidrazin - майстор
вт юни 24, 2025 11:02 pmgogo7777 написа:
....един Форт Конект ...
20-ина годишен кошник ли? Нормално е да са жълтяви. Какво виждаш - въобще ме знам... :?
radius - майстор
Абе няма ли някой да запълни нишата с производство на афтърмаркет СТЪКЛЕНИ стъкла за фарове. И братовчед му да дозапълни с услугата цепене и подмяна на пластмасите.
hidrazin - майстор
вт юни 24, 2025 11:30 pmradius написа:
Абе няма ли някой да запълни нишата с производство на афтърмаркет СТЪКЛЕНИ стъкла за фарове. И братовчед му да дозапълни с услугата цепене и подмяна на пластмасите.
Не. Евро...ейски недопустимо!
vencil - специалист
вт юни 24, 2025 10:23 pmMamaMy написа:
На предната ми кола ги полира един приятел и им сложихме фолио. Ефекта е минимален. Те се матират и под фолиото. Материала на "стъклата" се матира не само от външни фактори. Той просто си старее е се напуква повърхностно. Само с шлайфане няма как да се подмлади пластмасата. Реших, че няма смисъл да се инвестират много пари. За 65лв си купих от китайците комплекта за реновиране и ще имам за много пъти което обезсмисля разни по-скъпи решения пък били те и двойно по-дълготрайни. Карането целогодишно на фарове много помага за амортизацията им.
Ще споделиш ли линк да го разгледам тоя комплект :)
aleksnp - специалист
При шофиране със замъглени и пожълтели фарове, като те спре за проверка чичко милиционер, ще ти олекне джоба.
MamaMy - майстор
ср юни 25, 2025 9:43 amvencil написа:
вт юни 24, 2025 10:23 pmMamaMy написа:
На предната ми кола ги полира един приятел и им сложихме фолио. Ефекта е минимален. Те се матират и под фолиото. Материала на "стъклата" се матира не само от външни фактори. Той просто си старее е се напуква повърхностно. Само с шлайфане няма как да се подмлади пластмасата. Реших, че няма смисъл да се инвестират много пари. За 65лв си купих от китайците комплекта за реновиране и ще имам за много пъти което обезсмисля разни по-скъпи решения пък били те и двойно по-дълготрайни. Карането целогодишно на фарове много помага за амортизацията им.
Ще споделиш ли линк да го разгледам тоя комплект :)
https://www.aliexpress.com/item/1005006085955011.html
Купих и едно шише разтворител допълнително.
  • 1
  • 2

Тема "Възстановяване на фарове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: