нед юли 27, 2025 2:51 pmvlax написа:Толкова акъл не мога да ти дам- немам.нед юли 27, 2025 11:09 amТрифон П.Трифонов написа: и все на средния ми попада, да му се невиди и джелезото!
Отрежи този пръст и повече няма да имаш проблем.![]()
ПП И аз имам от време на време някой почернял нокет но за щастие все на различни пръсти
нед юли 27, 2025 1:53 pmНиколов Н. написа: Трифонов,вместо да даваш тъпи съвети в нета,вземи да отидеш и да помогнеш на колегите си при пожарите. Нали се биеш в гърдите,че си велик "пожарникар"! Е, макар и ведомствен - на летището.Вчера бях на най трудните варненски- каменар и "парка" над Лидъл Владиславово.
Днес почивам. Колкото ползвам от 24ч почивка- толкова. Утре пак- здравей наряд и така, през ден, до второ пришествие.
На какъв човек е нужно да се каже нещо и да разбере- не съм ведомствен. На терен работя и да, това което физиката ми позволява, на тези години, малцина могат да дадат.
Още нещо да искаш, тъпанар?!
пп. Да ровя ли предишната ти излагация, с предишния ник?
Ето го същия тутманик.
чет юли 18, 2024 8:35 amAndri01 написа: Истинските пожарникари сега на терена и си вършат работата. Другите,пишман пожарникари се бият в гърдите пред компа и пишат глупости!! " Авто "съединители" , г-н графе ".Не разбра какво не се връща на този свят, а само се натрупва.![]()