Всички имаме коли, нали ?
gnt69 - майстор
пон юли 28, 2025 10:15 pmkr1100 написа:
Огледайте се за Шаран или Алхамбра бензин 2л код на двигателя АТМ/ Понася газ.
Задните седалките се свалят лесно и има равен под.
Преди сдмица познати купиха 2008г за 4800 евро/
И ако може малко по младичка да е. На мен лично прага ми е 10 години максимално. Към днешна дата трябва да е Евро 6. Тука в Русе се напълниха автокъщите с френски дърги защото французите вкараха че в големите градове не може с малко евро. :partyman:
thegmin - специалист
пон юли 28, 2025 10:31 pmgnt69 написа:
пон юли 28, 2025 10:15 pmkr1100 написа:
Огледайте се за Шаран или Алхамбра бензин 2л код на двигателя АТМ/ Понася газ.
Задните седалките се свалят лесно и има равен под.
Преди сдмица познати купиха 2008г за 4800 евро/
И ако може малко по младичка да е. На мен лично прага ми е 10 години максимално. Към днешна дата трябва да е Евро 6. Тука в Русе се напълниха автокъщите с френски дърги защото французите вкараха че в големите градове не може с малко евро. :partyman:
Пълно е с дизеляци на ниски цени, точно заради тия еко норми. Аз от 15 години карам и все дизел карах до скоро. Щом ги махат от запада, сигурно има защо. Може да е малко по-икономичен, но тая околна среда ако ние не я пазим, няма кой. Вече само бензин и газ и си бръмча.

Бусчето ми идва. Вчера ми звъняха от транспортната фирма. Ще дойде до края на седмицата. Снощи се учих по нощите как се пуска УНП към НАП. Вече има изискване за всички коли да се пуска такъв номер. Водят се стоки с висок фискален риск. #-o
kr1100 - майстор
пон юли 28, 2025 10:31 pmgnt69 написа:
По-младите гбензин са проблемни за газ заради впръскването

Тема "Избор на минибус" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: