• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Всички имаме коли, нали ?
kozl - майстор
ср юни 24, 2026 9:15 amiliya_i написа:
ср юни 24, 2026 8:21 amkozl написа:
Очначава:
Преструвка: Когато човек се прави, че не е разбрал за какво става въпрос или че нищо не се е случило.
Нарушил си 5 от десетте божии заповеди по тази алинея, ама продължаваш да се ровиш, защо точно по тая, а не по оная...
Относно нарушенията съм се сгласил и с това, че съм пречка и с това че видно на око съм на по-малко от 5 метра от кръстовището, даже писах и разсъждения, защо вписали това а не друго. Но считам, че не си ми чел постовете и вземаш погрешни заключения. За това дали съм закрил знак В28, не съм убеден, поне докато не проверя на практика.

И дали има смисъл вече да опитвам след случката преди малко :?
Днес водих майка ми на зъболекар и току що се връщам и заварих масово напускане на МПС-та от зоната след В28 :?
Докато вкарам колата в гаража и изляза и срещам 2 млади момчета с таблети и принтерчета да излизат от колата си и да се отправят към останалите паркирани коли. Изпринтиха им актчета от някави джобни принтерчета за същата сума като на мен и за нарушение на знак В28. За моя жалост цялата зона пред ресторанта беше заградена от Топлофикация и нямаше паркирали МПС-та там, за да видя какво нарушение ще им впишат. Аз ги заговорих по моя случай.
Е в началото мислеха, че съм на скандал, не били в петък те и т.н., но скандал нямаше и после споделиха, че работят по сигнали - жалби и доста жалби са изписани за този участък. Те също не бяха оставили возилото си, видимо на 5 метра от кръстовището "Пирински проход"/"Ястребец", но там не е "пречка за движението" и за това може би не отговориха на въпроса защо не са ми писали паркиране в кръстовище.
Е работят по сигнал, но кой предупреди част от шофьорите да изчезнат преди фиширането :? Или са парени и вече познават момчетата и колата им- :?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Тема "Задачка за шофьори" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: