• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Всички имаме коли, нали ?
silent - майстор
Е какво да направим, живота не е справдлив за толкоз години трябва да си го разбрал. Обаче пък и да имаш пари като си дърво пак не става. Колко такива се набутаха по формулите и къде ли не тикани от имената или парите на бащите си и бързо бяха изхвърлени като не ставащи.
Вероятно и в теб е имало някакъв талант например на велик тенесист ма като никога не си хващал ракета Мур файда от него ще си умре с тебе дълбоко погребан. :-D
MamaMy - майстор
Мен не ме гледай. Моите желания са се изпълнили почти на 100% въпреки напъните на родителите ми да ме правят нещо друго. Можеше всичко да се случи по на време, но поне се случи. Към спорта съм силно апатичен. Тренирал съм 4-5 спорта. Не е за мен. В музикалния бранш 6 години по школи. Не ме влече и това си е. Виж кулинарията е загубила. Много ме влече. Особено дегустацията :lol: . Изобразителното изкуство също много е загубило. Основно в кубизма и сюреализма. Най-много са спечелили хуманитарните науки и то от това, че не съм им фен :-D .
Моят талант пък е да пърдя. Правя го добре, с чувство и с ясно изразен дълбок басов звук, като генерация Ремус. Нямам други таланти, освен да ям, да спя и да... правя хумус. По 2-3 кила на ден. По някакъв начин успявам да си докарвам пари сам, без много да работя или да искам пари от родителите. Всъщност им правя подаръци често, защото знам, че няма да приемат пари на ръка. Опитват се да ме превърнат в нормален човек, но мен ме влече пърденето. Сега си правя ремонт на една забутана къща, която скоро ще се тресе от залпове и въглероден диоксид. Просто реших да споделя.
MamaMy - майстор
Браво! Таланта си е талант, но мисля, че имаш нещо в повече и то избива от всякъде. По-лошото е, че ти личи.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Тема "Никола Цолов" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: