Всички имаме коли, нали ?
LZ написа:
До колкото си спомням имаше някакви 30% от колата ако са променени трябва да се иска разрешение, ама може и да греша. Прочети закона за движение по пътищата (google го знае)
до колкото знам , можеш под тези 30% да я биядисаш в друг цвят , примерно лилав ;) Но за сега незнам , сега може да има други правила !!!
didobest - помощник
Няма да имаш никакви проблеми,лепи и се кефи.А това за ходенето в КАТ става когато слагаш рекламни надписи с телефони и така нат. и в талона тогава се вписва на мястото на "допълнителен цвят - надписи"или нещо подобно и автомобила се снима,снимката се заверява в КАТ и вече ти върви в коплект с документите на колата.Така,че за тези ивици не ти трябва разрешително. :thumbs:
vladtod - специалист
shadowman написа:
Заинтересуван съм от това щото ще лепим по буса разни рекламни надписи. Така, че чакаме резултат.
Аз ще ти кажа ,правиш по 2 снимки от преди и отзад по диагонал,да се вижда номера и рекламния надпис/по възможност цветни формат А6 може и А4 ,пускаш една молба в деловодството на КАТ ,от там ще ти кажат къде да идеш да им ударят един печат .Единия екземпляр от снимките и молбата остава в теб другия в КАТ.
wizli - специалист
From: "Пътна полиция- КАТ" при СДВР <akamarashev.195@mvr.bg>
Date: 2009/9/23
Subject: Re: Трябва ли разрешително за лепенки по колата?

Във връзка с Вашето запитване, Ви уведомяваме, че превозните средства се регистрират с основен и допълнителен цвят. Всички останали цветове се завеждат като рекламни надписи в свидетелството за регистрация. При поставянето на ивиците сте длъжен да представите превозното средство в отдел Пътна полиция за промяна в регистрацията и вписване на промяната в свидетелството за регистрация.
wizli - специалист
Най-накрая намерих време да реализирам проекта, ето го резултата:

снимките не са много добри, после ще ги сменя.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
miroton - майстор
Много добре се е получило.
sspoko - специалист
Сам ли го прави или го поръча някъде?
danovsky - специалист
Вчера случайно я видях на живо в комплекс"Цариградски"-готино е.
wizli - специалист
sspoko написа:
Сам ли го прави или го поръча някъде?
Сам, че отдавна ми е в главата тази идея,
сега съм по "майчинство" имам време.
Платих само изрязване на фолио,
дизайн, векторни файлове и лепенето са от мен.
sspoko - специалист
Браво поздравления и то напълно заслужени.

Тема "Трябва ли разрешително за лепенки по колата?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: