• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
vreden - специалист
Мда и на мен ми се струва ,че с инжекционна помпа няма да стане,пък и цените им са бая солени.А инак идеята ми е водата да се грее от бойлерчето ,а не от слънцето и за това ми трябва таз помпичка,да смуче от тубата.Има такива системи в караваните,но са бая скъпи и за това реших сам да си я направя.
bobykafe - специалист
И да добавя, че няма помпа за чистачки, която да издържи на натоварен режим /повече от 1-2 минути включване за постоянно/. Те са разчетени за тяхната си мощност и за не повече от 10-15 секунди и то с 1-2 минути почивка.
Защо не се замислиш за намаляване на мощността на наличната ти помпа?
vreden - специалист
Писах вече защо не става наличната,а инак за натоварването то няма да е голямо щото диаметъра на тръбата ще е значително по голям-ф12мм.от този на маркучетата на автомобила.Така,че едва ли ще изгори.
EmoZ - специалист
Фолксваген - кък го е измислил германеца, където и да барнеш се полезен чарк ше излезе, 12 кинта - помпа за чистачки - потопена, реверсивна само обръщаш поляритета и духа през другия щутцер.

Не бе сериозно, 12 кинта беше в Ауто+, търсиш помпа за чистачки за пасат Б3, може по други модели да ги има, ма не съм толкова запознат.

Вероятно дебита ще е малък, да не стане пароструйка :) .

Успех.
vreden - специалист
Одисеята ми приключи със закупуването на ето това http://movera.com/?navID=53&pID=10365&t ... ils&lang=1 на цена 15,60 лв.от представителите на фирмата за България.Дава добър дебит и най-важното е предназначено именно за целта за която ми трябва.Много благодаря на всички отзовали се за съветите.
Поздрави.
megafon - помощник
айде дай и снимките да видим как се е получило
  • 1
  • 2

Тема "Моторче за чистачки." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: