Всички имаме коли, нали ?
ЧефоС - специалист
Разбира се, че с времето се свиква да се разпознават сигналите от какъв източник идват. Моето е само детектор, който писка и при разминаване с лъскави автомобили с активни антирадари. :lol:

На моя не му знам марката, закупих го преди много години от Бургас, за 100 долара. Доста сериозна сума за онова време.

И мен са ме "засрелвали" от засада. И то на прав и равен път, и без никакво движение. Изведнъж, без никаква причина, ограничение 60. Откъде мога да знам, че в края на месеца са много гладни и настървени. :lol: На същото място, след 3 дни нямаше никакво ограничение. Ха, де?
bullet - специалист
Pol написа:
ИМа куп идиотски ограничения. За тва става въпрос. Дето има една приказка - полицая си взимал знака кат си тръгва след работа, да не му застане някой друг на мястото :lol:

Иначе карам на принципа х+20 или магистрала 150, извънградско 120 максимално по познат път или спазвам правилата ако е непознат. В населено място 70, ако е от типа - Долна Диканя, Брестовица и тем подобни.
[-X

Прикачен файл

phoca_thumb_l_1%20(33).jpg
phoca_thumb_l_1%20(33).jpg (73.25 KиБ) Видяна 7537 пъти
crez - майстор
Ползвам пасивен антирадар на кобра от няколко години. Спасявал ме е няколко пъти, но при условие че работи постоянно включен радар, защото той го засича много по-рано, отколкото той мен. Няма спасение ако си първа кола и те "застрелят", това за което пишат колегите по-горе. Същото се отнася и за стационарните радари с камерите, те интерполират скороста и се включват в момента на преминиване в обсега и. Дори и да сме 2-3 коли засича всичките. В този случай антирадара не помага, защото той писва в момента на засичането. В картата си на GPS-а имам нанесени местата където има вероятност да има радар и той ме предупреждава, но тази информация подлежи на редовно обновяване. Истината е: Трябва да се кара с ум и уважение към всички участници в движението!. Пожелавам на всички безаварийно и безпроблемно шофиране през почивните дни. :)
vanpilot - напреднал
Намерете 5 минути и изгледайте клипчето.Спазвайте правилата и уважавайте другите участници.Това е разковничето на БДП.
http://www.clip4e.com/play_tozi_klip_e_ ... istata.htm
Chefo77 - майстор
vanpilot написа:
Намерете 5 минути и изгледайте клипчето.Спазвайте правилата и уважавайте другите участници.Това е разковничето на БДП.
http://www.clip4e.com/play_tozi_klip_e_ ... istata.htm
Брутален клип!
Първият път, когато го гледах (преди година и нещо), не мръднах от мястото си поне 2 минути, целия настръхнал ...
grants - специалист
с руски антирадар съм.работи безотказно,но си позволявам да превиша скоростта с не повече от 20-30 км/ч.
krasiorocknroll - специалист
Време е всички използващи антирадари да си получат заслуженото според закона! :)
Чаро - Акълия
krasiorocknroll написа:
Време е всички използващи антирадари да си получат заслуженото според закона! :)
Принципно си прав! Но аз мисля, че първо закона трябва да стане равен за всички! :|
След това наказанията по заслуги.
BAlexandrov - специалист
Срещу радардетектори няма законова забрана, тъй че първо си изясни какво искаш.
vanpilot - напреднал
Радар-детекторите НЕ са забранени от закона.Забранени са така наречените анти-радари които влият върху работата на полицейските радари.Разликата е ,че първите са само "приемници" ,а вторите излъчват и обратна "вълна" объркваща техниката.
Погрешно е да слагаме всички под една графа "антирадари".Друг въпрос е като ви спрат за проверка и се установи наличие на такава техника в автомобила ви.Там зависи от субективният фактор.

Тема "Антирадар" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: