Всички имаме коли, нали ?
Делян - специалист
Браво, Самарата кърти мивки :-D Навремето и аз им бях фен и за малко и аз да си купя такава. Ама размислих :lol:
А иначе за скърцането... Преди време се заиграх с моя голф и свалих всички пластмаси, опиращи в ламарина и отзадната им страна налепих от двойно залепващата лента (на местата, където пластмасата се опира в ламарината). Освен всичко друго по този начин пластмасата залепва към купето и вероятността да започне да скърца е по-малка.
Ама на сегашния си акъл не бих започнал да го правя това отново :roll:
Илиян Илиев™ - майстор
Щото едва ли караш голф... :lol:
ArturDent - Почти Безобиден
Скърца, трака - да не ти пука.
Ще цитирам няколкократния шампион в F1 Ники Лауда:

"Когато нещо трака в колата - просто усилваш радиото"

:-D
Боян87 - помощник
Делян написа:
Браво, Самарата кърти мивки :-D Навремето и аз им бях фен и за малко и аз да си купя такава. Ама размислих :lol:
А иначе за скърцането... Преди време се заиграх с моя голф и свалих всички пластмаси, опиращи в ламарина и отзадната им страна налепих от двойно залепващата лента (на местата, където пластмасата се опира в ламарината). Освен всичко друго по този начин пластмасата залепва към купето и вероятността да започне да скърца е по-малка.
Ама на сегашния си акъл не бих започнал да го правя това отново :roll:
Батенце,а ти каква кола имаш сега? Понеже болните мозъци са направили великите открития та и на мен ми е малко болен мозъка , ще си поиграя да пробвам първо по-един начин после по друг и така докато се уверя,че няма спасение :-D :-D

Тема "Скърцащи пласмаси , в купето :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: