Ми незнам,на моя дзвер не му работи АБС,ама си спира нормално,може би защото не е и чак толкова нов модел
Нямам и намерение да му го оправям 
Всички имаме коли, нали ?
toni_g79
- специалист
56 мнения в "ABSа не работи"
симо картона
- помощник
Чефо може и да е прав,да не кажа със сигурност.На пасат б3 първите абс нямат нормална спирачна помпа и серво,а имат електрическа помпа,която от време на време се дърви сама.Има писано във фв форума.Моята е такава,абс е някакъв тевес незнам си кой си.
симо картона
- помощник
Аз си мислех,че въпроса е принципен.Предложи ни по-свестни коли.Благодаря ти.
рашкета
- специалист
симо картона написа:Чефо може и да е прав,да не кажа със сигурност.На пасат б3 първите абс нямат нормална спирачна помпа и серво,а имат електрическа помпа,която от време на време се дърви сама.Има писано във фв форума.Моята е такава,абс е някакъв тевес незнам си кой си.Симо моя пасат беше същия и около година карах с неработещ АБС заради датчик(168 лв
Чефо77 ти си умно момче, не се връзвай на всичко което пише по форумите и на всичко което ти казват хората.
Chefo77
- майстор
рашкета написа:Ами както виждаш, не се вързвам на това, което се пише по форумите, а имам повече доверие на хора, които са се сблъсквали с такива проблеми (майстори и потърпевши). Пък който иска - да не вярва. То форумни капацитети под път и над път, особено капацитети на чужд гръб (не визирам никой тук!!!) само дето като стане нещо и после всички са "Оппааа, не знаех, тю тю тю".симо картона написа:Чефо може и да е прав,да не кажа със сигурност.На пасат б3 първите абс нямат нормална спирачна помпа и серво,а имат електрическа помпа,която от време на време се дърви сама.Има писано във фв форума.Моята е такава,абс е някакъв тевес незнам си кой си.Симо моя пасат беше същия и около година карах с неработещ АБС заради датчик(168 лв)Проблеми не е имало.
Чефо77 ти си умно момче, не се връзвай на всичко което пише по форумите и на всичко което ти казват хората.
Няма как да ме убедите (и не само мен) - а и не вярвам, че това е целта. Между другото, рашкет, винаги когато разбера, че греша, го признавам!
kuger
- майстор
Не съм майстор, потребител съм. Говоря от мое име и от опит получен от практика и четене на литература. Това, че Пасата му била калпава спирачната система, толкова причини може да са, че...недейте плю ABS като причина.
Мислите ли, че цели екипи ще разработват дадена система, която ще се вгражда серийно в автомобил, и няма да предвидят всичко?
Карал съм с повредена ABS с прекъсване почти цяла година. С изключение на екстремно спиране, няма никаква промяна, като изключим това, че свети лампата на ABS.
Още много може да се пише, но "чукча писател, чукча не читател"
Мислите ли, че цели екипи ще разработват дадена система, която ще се вгражда серийно в автомобил, и няма да предвидят всичко?
Карал съм с повредена ABS с прекъсване почти цяла година. С изключение на екстремно спиране, няма никаква промяна, като изключим това, че свети лампата на ABS.
Още много може да се пише, но "чукча писател, чукча не читател"
25th Hour
- специалист
Според мен се отдалечихме от темата а тоя маниер да се пита нещо и да не се дава никаква информация е крайно вреден за форума а и не носи никаква полза за потребителя. В повечето сериозни форуми пише като правило ' Задавайки въпроса си бъдете максимално изчерпателни за да няма писане на глупости". cakev не казва нито каква е колата, нито година или каквото и да е било, как иска да получи информация, че и да му е полезна. Според мен това няма как да стане, седим и си пишем врели некипели. Първо АБС системите имат разлики, второ диагностиката, дали OP-COM дали VAG Com дали БМВ или Мерцедес дали франсе работят с някои разлики така че не виждам без данни за колата как може да се пита просто дали може да се хване неработещ датчик.
Тема "ABSа не работи" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература