• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
Стефан - майстор
georgiarg написа:
Да не е защото "бяга" бързо за да не го настигне ръждата :lol:
Не е това :lol:
Опел НИКОГА не може да избяга от ръжда. Опел е вече ръждясъл още преди да е слязал от поточната линия :lol:
velsi - Почетен майстор
Мда. Някои производители се борят с ръждата. Опел я прилагат успешно.
krasiorocknroll - специалист
Макар че има виц за астрите-бягали бързо защото ги гонела ръждата,не е много коректно.Още повече че дженерал моторс прави опелите-все пак не е случайна фирма. :wink:
Опела е голяма кола :o, а като има опелисти тук елате и в опел форума
emil_v r - майстор
Колега Опелист , не се дразни от измислиците за ръжда по- горе . Познавам ги лично горните критикари! Единият като малък е блъскан от Опел ,и от тогава ги мрази . Другият със Ситроена (от тактичност не му казвам името) е непрекъснато изпреварван от опели , хората го мислят за спрял !
mladkal - майстор
И аз екс-Опелист. Опела го стигна ръждата, но за сметка на това ми остана книгата. Волю-неволю бях тръгнал да ставам (освен камикадзе-самоубиец) и автомонтьор на сбствения C16NZ...Капка 89та г.
Та за спирачките у бумагата пише:Започваш от задно дясно,после преминаваш на задно ляво, след което, предно дясно и накрая предно ляво. Тва пише, ама не съм го правил..Само съм гледал.
Лично аз на такъв бърз автомобил бих те посъветвал да я свършиш тая работа при специалист в автосервиз. Да та скъсат максимум двайсетачка, ама спирачките са си важни...Все пак и колата ти не е първа младост така че не прави компромиси.
Желая ти безаварийно!
  • 1
  • 2

Тема "опел кадет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: