Всички имаме коли, нали ?
Тани - модератор
Борис написа:
Единствено Тодор му обясни как да го направи(като изрично го предупреди ,че това не е добро и честно) и модератора ги емна с Лазар за непристоен език.
Към Тани - не ми е в стила да употребявам подобни думи и изобщо не го толерирам,особено тук
Борис написа:
Повтарям , форума е добър , защото дава практически решения на поставени въпроси.

.А за специалноста ти ,не само в интернет ,сигурно никъде не обясняваш за бомбите.Дано сте ми разбрали позицията.
Честно казано не мога да ти разбера позицията!

Не харесваш подобен език, но когато направя забележка да не се използва ги защитаваш.И двамата бяха написали горната дума , но вместо звездичката имаше "б" , но Велси го е поправил на "бъзика" с което не съм съвсем съгласен Нашата работа не е да поправяме всяка нецензурна дума , а да не допускаме използването на подобен език! Ще помоля Велси да им върне предупрежденията , за да се знае , че подобни думи не са желани в този форум!

След това хем искаш да се отговаря на всички въпроси , хем да не обяснявам за бомбите ако ме питат! А за твоето обяснение за километража съм сигурен , че и ти не си вярваш!
Стефан - майстор
Борис написа:
Човекът си е направил труда да влезе въф форума,да се регистрира и да си постави въпроса.
Тани, остави го човека да си прави колкото си иска регистрации. Или му издействай бан. Само, че като си е направил тоя труд, както и Борис, защо не се е напънал още малко, и да си попълни добре профила.
Каквото повикало, такова се обадило! :lol:
Борис - специалист
Таях малка надежда да разберете , че целта ми е да не се разводняват темите , а да им се отговаря строго конкретно. В резултат - куп коментари за профили,че защитавам използването на нецензурни изрази и др.Стефане ,какъв профил още искаш да напиша : че съм от Раднево ветеринарен лекар или продуцент от L.A. А ти кажи откъде си купи колата! И , че километрите на километража са реалните!Само чакам да кажеш , че си я купил от официален вносител.( Не дей дава акъл на модераторите да "дават бан", те със сигурност са по-умни от Нас!).Тани, наистина вярвам , че не даваш акъл как се правят бомби. Ако твоята специалност е да ги правиш , моята е да ги използвам.
Palawnik - специалист
Само не разбрах що си чешете езиците!!!!
Що се обиждате!!!
Ми погледнете автора на темата не се е появявал не е взел отношение, а ние се караме!!!!

Тани моля те заключи темата.
Стефан - майстор
Борис написа:
А ти кажи откъде си купи колата! И , че километрите на километража са реалните!Само чакам да кажеш , че си я купил от официален вносител
Именно!!! Купил съм я от Автомоторкорпорация - Пловдив! И да момента съм и навъртял около 25000 км. Карал съм я само аз!

И когато дойда командировка до Марица-Изток2, можеш сам да я видиш!!! Ако наистина си от Раднево.

Тема "уред за връщане на мех.километраж" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: