Борис написа:Единствено Тодор му обясни как да го направи(като изрично го предупреди ,че това не е добро и честно) и модератора ги емна с Лазар за непристоен език.
Към Тани - не ми е в стила да употребявам подобни думи и изобщо не го толерирам,особено тук
Борис написа:Повтарям , форума е добър , защото дава практически решения на поставени въпроси.Честно казано не мога да ти разбера позицията!
.А за специалноста ти ,не само в интернет ,сигурно никъде не обясняваш за бомбите.Дано сте ми разбрали позицията.
Не харесваш подобен език, но когато направя забележка да не се използва ги защитаваш.И двамата бяха написали горната дума , но вместо звездичката имаше "б" , но Велси го е поправил на "бъзика" с което не съм съвсем съгласен Нашата работа не е да поправяме всяка нецензурна дума , а да не допускаме използването на подобен език! Ще помоля Велси да им върне предупрежденията , за да се знае , че подобни думи не са желани в този форум!
След това хем искаш да се отговаря на всички въпроси , хем да не обяснявам за бомбите ако ме питат! А за твоето обяснение за километража съм сигурен , че и ти не си вярваш!