Всички имаме коли, нали ?
pavkatay - майстор
Ей, ама ти верно си Змей Горянин, щом се разхождаш по горските пътища с тая чудесия. :-D :razz:
.........че и коша му се вдига... :shock: :?
montoya - майстор
Така и така си спамиме, нямам снимки, но сигурно труд мога да напиша за един пасат и 2-3 различни ремаркета, дърва, пясък, строителни отпадъци, изрезки от дограма, хурди бетонни и какво ли още не. Интересното е с хурдите, като да ги товаря питах колко тежи една, обаче оня в магазина не знаеше :? , баща ми 120 кила як на бивол :-D дигна една и вика 7-8 кила е това, викам 60 бройки 500-550 кила нема ядове. Натоварихме, и до вкъщи пасатора взе да се мъчи, че баира 50 градусов наклон. Не можах на втора, та на първа скорост изтеглих ремаркето, взех кантарчето от мазето, средното тегло на хурдите беше 16кг. :-D От София през Петрохан ремарке с канати отстрани 200кг. вътре 600кг отпадъци от пвц дограма, 150кг отпадъци отгоре върху ремаркето в големи чували, около 200кг. в багажника на колата за баласт и пак в чували на задната седалка неизвестно количество. По баира нагоре от разклона за Годеч изпреварих някакъв голям камион и заради пътя карах около стотина метра преди него. В самия Петрохан човека ми светна с фаровете и свирна да спра, да види тоя автомобил да не би да има двигател от камион в него :lol: Пушихме по цигара и те така. Кила много, ремаркета много, но един феродов диска нов произведен уж в Италия замина за около 30 хиляди км. Сега съм с изцяло нов съединител вече над 20 хиляди, но пък няма вече какво да тегля, най много някое ремаркенце с пясък и строителни отпадъци когато ремонтирам нещо в къщи
Тайната за ремаркето е в внимателното каране особено по надолнищата и завоите!и другата е че ремаркето никога не трябва да е по тежко от автомобила с които го влачиш!защото съм виждал москвич по таван !
ferrari4456 - специалист
Защо?
Аз имам вила в едно село на 30км от София.Там имаме трактор 35конски сили ,задно преднаване.Тежи 850кг.Зимата се качвам в планината по-доста голямо нанагорнище.Слагам едно голямо ремарке с 4 колела и го пълня много ,2 метра височина от горе над каруцата и връзвам с колани дърветата и отзад още едно ,също така го товаря на 2метра височина и го връзвам.Аз ги режа на дърва с диаметър 15см най-големите и 8см най-малките и в голямото ремарке взима 2 редици ,малкото 1.На село викат че съм като влак...така вече от 6години...с 6-7курса си оправям зимата.Един курс ми е 1,5тона.През кал и какво ли не не съм минавал и затъвал ,ако знаеш как да го караш нямаш проблеми. :wink:
VLADO66 - майстор
Хората хубаво са казали-като си купуваш кола 2-ра(?) ръка като видиш теглич отзад,бягай надалеч :-D
ArturDent - Почти Безобиден
Че те джиповете всички имат (фабрично).
montoya - майстор
VLADO66 написа:
Хората хубаво са казали-като си купуваш кола 2-ра(?) ръка като видиш теглич отзад,бягай надалеч :-D
Много общо понятие, собственика ако е бил мръциняр и без теглич ще си личи. Аз имам теглич и за да мога да си го ползвам се налага да си поддържам колата в изправност, спирачки, светлини, окачване, трансмисия, та в момента техническото и състояние е доста по- добро от неин набор и вид автомобил без теглич, макар че сигурно само аз на моята съм и направил 20 хиляди км с ремарке

Тема "Искам мнение за ремарке и кола със малко коне под капака" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: