• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Всички имаме коли, нали ?
Stefan_62 - майстор
сам написа:
С каква цел си слагал добавките ?
По принцип с цел да продадеш някоя кола , без да разбере купувача, че има някъкъв проблем с двигателя. Първоначално при използване на добавката се прикриват всички луфтове и шумове в двигателя, но после както ти обясниха колегите по-горе се проявяват проблемите. Един вид "Мижай да те лажем" :lol:
сам - помощник
Ти с коя добавка имаш опит ?
Chefo77 - майстор
Що, ТИ с коя добавка имаш опит? Рекламните агитационни брошури, с които са те учили да предлагаш не се броят.
Stefan_62 - майстор
сам написа:
Ти с коя добавка имаш опит ?
Аз добавки на колата си не слагам/въпреки, че е производство 92г./ нямам проблеми. Кажи първо какъв ти е проблема, че да ти отговорят колегите които са използвали такива. Или просто се мъчиш да я рекламираш като дистрибутор :lol:
сам - помощник
В сервиза механика ме зарибява,затова искам практичен опит.За сега повече заядлици и мнения на хора бъзикачи не ползвали дуралюб ??? Как тогава така смело дават мнения ???
Стефко - специалист
Аз лично ползвам това от 14 г. http://www.baktrade.com/bg/category/MPC ... D0%B8.html

Лично сам гледал реално как действа. Просто няма аналог.
Stefan_62 - майстор
сам написа:
В сервиза механика ме зарибява,затова искам практичен опит.За сега повече заядлици и мнения на хора бъзикачи не ползвали дуралюб ??? Как тогава така смело дават мнения ???
Ами щом смяташ, че колегите се заяждат или бъзикат с теб, кажи на майстора си да ти сложи добавката "Дуралюб" на колата и после пиши каква е раликата преди и след това :lol:
Stefan_62 - майстор
Стефко написа:
Аз лично ползвам това от 14 г. http://www.baktrade.com/bg/category/MPC ... D0%B8.html

Лично сам гледал реално как действа. Просто няма аналог.
Абе адаш как си я гледал тази добавка как действа, дане си влизал в двигателя :? :lol: :lol:
Chefo77 - майстор
сам написа:
Ами защото ни е писнало от нек'ви келеши, които рекламират всевъзможна стока по възможно най-малоумния начин. Но вие го знаете това, г-н Audi 80 и Audi 90 от ауди-форума, г-н Re от Рено, г-н голф от ФВ ... да продължавам ли?
Толкова ли не успяха да ви научат да казвате нещата в очите, вместо да задавате тъпи въпроси, на които после ще дадете отговор ...

Иначе аз съм ползвал - Редекс за прочистване на горивната система, ТДА на Кастрол за лесно палене зимата, аналога на Лики Моли (от който не останах доволен) и най-ефективната - газ за осветление. Както забелязвате, не използвам добавки за да спре да пуши като комин, за да спра теч на масло и прочее УАААУ-очаквани ефекти. За тях си има сервизи.
Стефко - специалист
Stefan_62 написа:

Абе адаш как си я гледал тази добавка как действа, дане си влизал в двигателя :? :lol: :lol:
Ше ти обясня. Ама ти няма да ми повярваш. Както ме познаваш от форума, всичко подлагам на съмнение. Така и с добавката. Два пъти съм гледал представянето, от поне 20 см. от моите очи. С всички съмнения за измама. Е, такава не видях.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Ползвали ли сте добавката на Дуралюб България Diesel HD ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: