• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всички имаме коли, нали ?
ralev - специалист
Aко си мераклия да сипваш добавка по добре РЕСУРС, и цената му е с пъти по евтина. И не спича семерингите както Дура-к Луб-имьи.
http://www.youtube.com/watch?v=OwWiLKK- ... r_embedded
http://vbox7.com/play:063d1522
http://www.resurs.bg/
dadko - майстор
Може би си прав за банана, Спокойния, но ако ще получава "бан" не трябва да е заради реклама, а заради нескопосно направена такава без грам въображение. Но нека да почакаме малко да се включи новорегистриран потребител с никнейм "напрви", на когото първия му пост ще е да отговори на всички нас колко е доволен от великата добавка, но само ако е оригиналната, истинската, купена от официалния представител, който няма да спомене.... ние "сам" вече го знаем.
сам - помощник
Намерих още :
sek.1
Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2009 2:18 pm
специалист

Има си добавки за миене и добавки за така нареченото въстановяване. Въстановяващите би трябвало да полепват по износените участъци същевременно да намаляват триенето и да задържат маслото по дълго. Поне на повечето които съм виждал пише че създават маслен филм по всички метални части и по този начин се намалява износването при началния студен старт на двигателя. Рекламата си е реклама но ефекта от даден продукт можем да го разберем само опитно чрез наливане на продукта и периодично замерване на компресията.

и
Nimi
Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 08, 2009 9:02 pm
специалист
Аватар

@25th Hour цитата който си постнал не е съвсем за MoS2 добавката на Лики Моли добавяна и към някой от маслата им. Добавката им MoS2 която се прелага и в отделна опаковка е за употреба при всяка смяна на маслото.
Лики Моли си имат друга добавка която е за 50 000км. Когато за първи път чух и видях тези добавки за по 50 000км бяха Дуралюб. Даже се говореше навремето, че е българско изобретение.

Темата е ценна и даже утре може да я покажа на някои за да се образоват малко.

и това

майсторе
Заглавие: Re: Маслата- кое, какво, как да изберем
МнениеПубликувано на: Чет Фев 23, 2012 12:30 pm
напреднал

По принцип съм много критичен човек.Бих го разбил на пух и прах.НО за сега ДУРАЛЮБ се държи много добре.
При положение ,че дадох 76.50 за двигателната добавка DURA LUBE POUR&GO и ми дават 80 000 км удължен пробег,за после мога направо да го подаря.Колко би ми излязъл един основен ремонт ???

Моля за тези които имат практически опит моля !
Тани - модератор
Е нали си търсеше добавка! Всички освен "маистора" ти казаха че Дура(к)люб(имий) е боклук и ти препоръчаха други добавки, предупредиха те какво можеш и какво не можеш да очакваш от една добавка, за какво ти е да ровиш и защо пусна темата? Аз лично правих основен ремонт на един Фиат Регата преди около 15 години, след наливането на тази добавка - това достатъчно ли ти е? Не го писах преди , защото не мога да гарантирам , че това е причината , но факт е , че вместо да се оправи , положението се влоши - започна по-трудно да пали и разхода на масло и пушенето се увеличиха!
сам - помощник
Най накрая едно практическо мнение.Моля те разкажи на какви километри беше колата,с какво масло я караше ,какъв проблем искаше да разрешиш с добавката ...
dadko - майстор
сам написа:
Най накрая едно практическо мнение.Моля те разкажи на какви километри беше колата,с какво масло я караше ,какъв проблем искаше да разрешиш с добавката ...

А ти , сам,(или audi 80, audi 90, мици или както си се регистрирвал по форумите..) какъв проблем ти самия искаш да решиш с тази добавка?
Може би финанов? Вероятно има ефект от писането ти по форуми- все пак- всяка реклама е добре дошла.
Съветвам те да не чакаш бан, а сам да спреш да пишеш в темата, тъй като вече те разконспирираха, а ти продължаваш да ни навираш в очите тоя боклук.
всъщност- може и да не е боклук, може и да си струва да си сипеш тази добавка на руски трактор, но- начина, по който по който го правиш никога няма да ме накара да си дам парите.
Имай малко себеуважение и спри да пишеш. Номера ти в този клуб не мина. Още ли не си го разбрал?
айде, със здраве.
Junak - майстор
Тъй като момчето явно е типигьоз, и няма лесно да се откаже, ще му припомня в един друг форум как дойде да пита дали някой е чувал за въпросната присадка и как накрая поста свърши с рекламата от сайта за присадката

Цитати от неговите постове:

Краско,вярно ли ДУРАЛЮБ ( DURA LUBE ) е по патент на НАСА ?
Ползвал съм SX 6 000,УМ И ДУРА ЛЮБ.От всичките съм усетил полза,но като че ли ДУРА ЛЮБ дава най-продължителен ефект

ДВГ може би е остаряла технология още в средата на миналия век.
За добавките имам в предвид,че са високо технологични. F1,Космоса,НАСА ...
Не се слагат в маслата-нови двигатели,защото добавките имат ремонтно-поддържаща функция.Логично е на нов ДВГ не се слагат.Дори съм чул , че след основен ремонт не се слагат,а се чака първата смяна на маслата.Затова световните производители на масла не могат да ги слагат масово.
Няма майстор в шише,е израз на тези който се страхуват за хляба си и на скептиците.
Познай кой тим от F1 какви добавки ползва.За НАСКАР знам коя добавка ползват , но не искам да правя реклами.

Вярно има добавки които изтичат с маслото при смяна,това са евтините по 20-30лв.Така работят STP,римет-ресурс,Вюрд...
Има добавки които наистина обработват вътре металните повърхности на цени 85-90 лв. и имат по дълготраен ефект за 50 000-80 000км.УМ,SX 6000,DURA LUBE...
Какво ще кажеш за Лики моли,ДУРАЛЮБ...които произвеждат и масла и добавки ???

А Валволин,Дуралюб... произвеждат и масла и добавки,скоро разбрах даже спрей смазки и даже греси ?

За да не бъда разбран погрешно , добавките се слагат профилактично с цел да се избегне основен ремонт.А НЕ с ремонтна цел.
Изключение прави само DURA LUBE POUR & GO , новата добавка за моторно масло на фирма ДУРАЛЮБ България.Tя има регенериращ , възстановяващ ефект върху вече износени, надрани,раздути цилиндри.

Ти лично кога си ползвал добавка?

Малко образователно четиво :
Добавките
Както видяхме, маслото трябва да изпълнява предназначението си и при наличие на замърсители, като вода, прах, продукти на горенето и на други химични реакции. Голяма част от попадналите в него едри частици се улавят в масления филтър, но по-малките остават в маслото, постепенно влошават качеството му, стават предпоставка за износване и в крайна сметка се превръщат в една от причините за неговата смяна.....
сам - помощник
Образователното четиво добре,но мен ме интересува кой го е ползвал с своя ПРАКТИЧЕН опит.
Тъкмо бях получил такъв отговор и пак бла бла
velsi - Почетен майстор
А не мислиш ли, че ставаш леко досаден вече?! Да не кажа нахален...
dadko - майстор
To че е тъпигьоз е ясно само от факта, че не може да си измисли някакъв друг ник, различен от името на форума в който пита за тая велика добавка - дали някой, аджеба я е ползвал. Ама- да пише след един-два дни, че най- после си е получил доставката от Монтана, сложил я е на Мицубишито, Лада-та, аудито или на комбайна и е от доволен -предоволен, та да свършва вече тая сага. То се е видяло, че модераторите почиват през weekend-а и не могат да разчистят...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Ползвали ли сте добавката на Дуралюб България Diesel HD ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: