Според вас на VW Венто 13ки джантиВентото(Голф3) излиза от завода и с двата вида джанти 13" и 14".
Точно за нашите пътища комфорта е с по-високи гуми с еднакъв "диаметър".
Според вас на VW Венто 13ки джантиВентото(Голф3) излиза от завода и с двата вида джанти 13" и 14".
zemo написа:Нови летни гуми се държат прилично на сняг, но ако са на повече от 2-3 месеца не стават. Казвам го от опит. За Бургас и Варна биват, но за по-продължителен сняг си е самоубийство. Не, че не съм ходил на Пампорово с издухани летни гуми "за да се направя на мъж", но просто не си заслужава риска и ядовете.[/quote]
colyo написа: Не, че не съм ходил на Пампорово с издухани летни гуми "за да се направя на мъж"Те на Чепеларе стоят ченгетата и не пускат,ако нямаш вериги да се качваш към Пампорово,друг е проблема че като се заледи последният път и снегорина бе закъсал,а ние 3 джипа се въртяхме като гламави на леда.....
VLADO66 написа:На такъв лед само забранени гуми могат да те спасятОнзи ден на такъв лед един с летни гуми се въртя буквално пред дома ни с едно ауди по малко по-голям наклон и удари на комшията колата и спря на метър от моята и от една друга,и това при минимална скорост.Слизаше на долу,а след 10 метра колата му вече гледаше на горе а пътя е широк точно за една кола напречно.Не можеше да се стъпва точно както този от клипа.След 20тина минути аз със зимните гуми на горе си драпах макар и вече може и да беше поотпуснало малко.Това беше миналата неделя(16ти).http://www.youtube.com/watch?v=5dJmGdu5HqU
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: