bulhomes2 написа:Наскоро някой ми каза, че кола с "Ф" не трябвало да се купува - Фиат, Форд, Френска...Имам спомен, че си нарушил това "правило"

bulhomes2 написа:Наскоро някой ми каза, че кола с "Ф" не трябвало да се купува - Фиат, Форд, Френска...Имам спомен, че си нарушил това "правило"
Chefo77 написа:Чефо и аз знам какво да си купя ама като не достигат парите ако имах 2 хиляди отгоре взимам Спринтер без да мисля ! Но за сега ще трябва да се задоволим я с Транзит , я с Дукато ....bulhomes2 написа:Наскоро някой ми каза, че кола с "Ф" не трябвало да се купува - Фиат, Форд, Френска...Имам спомен, че си нарушил това "правило"![]()
Bojidar_Donev написа:Чакай чакай!Chefo77 написа:Чефо и аз знам какво да си купя ама като не достигат парите ако имах 2 хиляди отгоре взимам Спринтер без да мисля ! Но за сега ще трябва да се задоволим я с Транзит , я с Дукато ....bulhomes2 написа:Наскоро някой ми каза, че кола с "Ф" не трябвало да се купува - Фиат, Форд, Френска...Имам спомен, че си нарушил това "правило"![]()
Bavarcho написа:Бус - Мерцедес - двигател - дизел, пет цилидръра2 мнения няма , но паричките са ни кът хубав Мерцедес Спринтер 95-99 г. под 6,500 , 7000 лв. няма пък и тези 5 цилиндъра и туробо не им мърдат 130 кончета а ние искаме да е с малкия данък ..... Абе под вола теле искаме и ние
Ако искаш да си вършиш работа!
bulhomes2 написа:Наскоро някой ми каза, че кола с "Ф" не трябвало да се купува - Фиат, Форд, Френска...Не съм съгласен
Bojidar_Donev написа:Здравейте предстои ни покупка на следният бус : Fiat Ducato 2001 г. 2.8 чист дизел пътнически . Аз имам малко предразсъдъци към тази марка някой от вас карал ли е ,притежавал ли е такъв бус много ще се радвам да ми дадете своите мнения и съветиПо-добре зи вземи Ивеко.поздрави !
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: