Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
bulhomes2 написа:
Наскоро някой ми каза, че кола с "Ф" не трябвало да се купува - Фиат, Форд, Френска...
Имам спомен, че си нарушил това "правило" :) :)
Bojidar_Donev - специалист
Chefo77 написа:
bulhomes2 написа:
Наскоро някой ми каза, че кола с "Ф" не трябвало да се купува - Фиат, Форд, Френска...
Чефо и аз знам какво да си купя ама като не достигат парите ако имах 2 хиляди отгоре взимам Спринтер без да мисля ! Но за сега ще трябва да се задоволим я с Транзит , я с Дукато .... :?
Chefo77 - майстор
Bojidar_Donev написа:
Chefo77 написа:
bulhomes2 написа:
Чефо и аз знам какво да си купя ама като не достигат парите ако имах 2 хиляди отгоре взимам Спринтер без да мисля ! Но за сега ще трябва да се задоволим я с Транзит , я с Дукато .... :?
Чакай чакай!
Аз не съм казал нищо против Дукатото! Какво да кажа - корав бус за малко пари. Мен ако питаш, е за предпочитане пред Спринтер-а - листата с дефекти на Бенц-а е в пъти по-дълга и в пъти по-скъпа от тази на Фиатката. Не се подлъгвай от това, че е Мерц ... Това не е 207 Д, това е Спринтер :)
Аз самият карам два автомобила от две отречени от "специалистите" марки и да ти кажа ... голям смях. "Верният" избор прекарва много повече време в сервиза отколкото моите, а и двете ми коли са в перфектно техническо състояние ...
Късметът е най-важното, след това е добрата поддръжка.
ArturDent - Почти Безобиден
Chefo77 написа:
bulhomes2 написа:
Поне два пъти :?
bulhomes2 - майстор
Така е. Каза ми го един с Фиат, доакто си псувах отново счупената кола. Още не мога да си простя грешката и затова се надявам да предпазя други.

ПП. Сега се сещам, че даже 3 пъти. Имам и самосвалче Форд, но много рядко го ползвам (щото не строя сега) и даже бях забравил за него. При него паленето сутрин е ужас.
Последна промяна от bulhomes2 на нед авг 04, 2013 7:38 pm, променено общо 1 път.
Bavarcho - напреднал
Бус - Мерцедес - двигател - дизел, пет цилидръра
Ако искаш да си вършиш работа!
Bojidar_Donev - специалист
Bavarcho написа:
Бус - Мерцедес - двигател - дизел, пет цилидръра
Ако искаш да си вършиш работа!
2 мнения няма , но паричките са ни кът хубав Мерцедес Спринтер 95-99 г. под 6,500 , 7000 лв. няма пък и тези 5 цилиндъра и туробо не им мърдат 130 кончета а ние искаме да е с малкия данък ..... Абе под вола теле искаме и ние #-o
joro39 - специалист
данъка на бусовете не и на кобици или кончета.
bulhomes2 - майстор
А на какво е? Бусчето ми е 2,5л, но под 100 коня - данъка му е под 20 лв. Рендето, което карам е 1,6л, ама 115 коня и 150-200 лв данък.
bulhomes2 написа:
Не съм съгласен [-X
13 години карах Фиат-типо.
Скъсах му г.за буквално,
и нищо не пипнах по него :yawinkle:
Bojidar_Donev написа:
Здравейте предстои ни покупка на следният бус : Fiat Ducato 2001 г. 2.8 чист дизел пътнически . Аз имам малко предразсъдъци към тази марка някой от вас карал ли е ,притежавал ли е такъв бус много ще се радвам да ми дадете своите мнения и съвети :) поздрави !
По-добре зи вземи Ивеко.
Няма да съжаляваш.

Тема "Покупка на бус" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: