• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
Всички имаме коли, нали ?
velsi - Почетен майстор
Днес реших да се поровя в сайта на НАП и с огромна изненада установих, че фишът, който съм показал по-назад в тази тема и който очевидно е невалиден все пак е излязъл и ми виси като неплатен. Ясно е, че става дума за измама! Или някой е дописал липсващото в последствие или някой умишлено си е затворил очите... не знам. Въпросът е какво ще ме посъветвате да направя в случая?
VLADO66 - майстор
velsi написа:
Днес реших да се поровя в сайта на НАП и с огромна изненада установих, че фишът, който съм показал по-назад в тази тема и който очевидно е невалиден все пак е излязъл и ми виси като неплатен. Ясно е, че става дума за измама! Или някой е дописал липсващото в последствие или някой умишлено си е затворил очите... не знам. Въпросът е какво ще ме посъветвате да направя в случая?
Измама-прокуратура със съответните доказателства.
8180 - майстор
velsi написа:
Днес реших да се поровя в сайта на НАП
Я подскажи как става, моля, ако е същото за Сф.
velsi - Почетен майстор
Става с персонален номер, който си вадиш от НАП. После с него се логваш на сайта и ти излизат задълженията, които имаш.
8180 - майстор
Мерси Велси,
Ще погледна по разни хартии дали го имам.
8180 написа:
Мерси Велси,
Ще погледна по разни хартии дали го имам.
Ако не сте го искали специално го нямате.Той се иска лично от гишето с лична карта.
stivemaster - майстор
Велси, пробвай с жалба до районната прокуратура, поне да го обявят за "грешка" и да ги накарат да ти пратят някакво извинение, иначе отива за плащане.
nikolovvd - майстор
Лек срещу стационарните камери на КАТ.
http://www.youtube.com/watch?v=QekGb6WsQnc#t=12
рашкета - специалист
Я па тоя .Сега и за това ли да даваме пари?
Има достатъчно приложения за Андроид или Симбиан, които знаят всички камери.......
stiv1961 - майстор
рашкета написа:
Има достатъчно приложения за Андроид или Симбиан, които знаят всички камери.......
Знаят ама друг път :-D
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

Тема "За камерите на КАТ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: