• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
Всички имаме коли, нали ?
thinkpad - майстор
Leon написа:
А знаеш ли колко се "кефят", че са прецакали теб като сами са си направили инсталациите?
Това трябваше да се възприеме като шега. Виж, ако имах BMW за 50,000EUR - нямаше да пръскам със спрей. Ако пък те не слагаха крушка в кокошарника с остатъците от проводници от кофата, а искаха инсталация за супер луксозната си къща на 3 етажа, нямаше да тръгнат да си правят инсталацията сами. Всеки както си прецени. За автомобил под 1000лв вложението на 100лв за бояджия не е рентабилно.
ferrari4456 написа:
Цялата работа добре, ама с тая лайсна си става мърлява работа...
Не съм казал, че правя сравнение между моята работа и бояджията с пещ за сушене на боята. Абе, мислех че този форум е "Направи сам" или нещо се бъркам? Някакво де жаву имам, че не го казвам за първи път.
stiv1961 - майстор
Leon написа:
thinkpad написа:
stiv1961 написа:
... Сега се "кефя" как съм прецакал системата ....
Leon, как направи така, че чуждо изказване го прехвърли на мен :? :-D
Leon - специалист
Аааааа .... сего го видях!

Не знам!!!

:lol:
stiv1961 - майстор
Няма значение :)
thinkpad написа:
Абе, мислех че този форум е "Направи сам" или нещо се бъркам? Някакво де жаву имам, че не го казвам за първи път.
thinkpad, форума е "Направи сам", но защо трябва да подвеждаш колегите? Какво са ти направили? За това ти споменах да си промениш заглавиео защото е подвеждащо :sad:
shotik - майстор
През 1987 година си боядисах трабанта с две кутии боя по 5 лв,разредител 2.6 лв шкурка да е било 2 лева,кит 5 лв.
Изчистих и китвах,шлайфах и с прахосмукачка Тайфун и приспособлението към нея ,което е буркан с пулверизатор ,боядисах .Получи се матово,не гланцово.но пък един възрастен мъж няколко пъти оглежда колата и аз го попитах какво се интересува.а той ми отговори ,че много му харесва тази матова боя .
Ами това е ,за за двайсетина лева си го боядисах и си го харесвах .
BREAKER - специалист
Важното е на собственика да се хареса,а мнението на другите :rock: .
thinkpad - майстор
stiv1961 написа:
За това ти споменах да си промениш заглавиео защото е подвеждащо
Хубаво, промених го.
todortv - майстор
Скоро се наложи да боядисам цяла броня, металик.
Боя 100гр., по поръчка, вкарана във флакон - 20лв.
Лак, специален за боята, флакон - 10лв.
Шприц кит, флакон - 10лв.
Кит и шкурка имах.
Не личи изобщо, но равносметката е почти 50лв., само материали.
Е, останаха за още около половин детайл.... :-D
thinkpad - майстор
Аз да попитам - с какво боята да се предпази от химически въздействия, като например разредители? Какъв тип лак или нещо друго? Преди бях боядисвал друго и при почистването с разредител наоколо бях съсипал и част от боята в близост. Да не говорим, че и бензина действа като разредител.
teon - специалист
todortv написа:
Не личи изобщо, но равносметката е почти 50лв., само материали.
Е, останаха за още около половин детайл....
...тея флакони по принцип са за малки кърпежи...боядисвах 4 джанти двустранно, и като за начало купих 2 със съмнение ,че единия е излишен...впоследствие купих още 3 или 4...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

Тема "Боядисване на автомобил за 10лв(за детайл)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: