Всички имаме коли, нали ?
niki1237 - помощник
проблема е следния като го пусна с касетка свири много добре а като го пусна на радио не свири пращи много слабо пускам го да търси станции и не намира нищо в нета пише че трябва да е на бтм но и там нищо не намира сигнала ли е различен или аз не мога да го настроя или е от антената има фм мв лв къде може да е проблема
kuger - майстор
Оправи си антената. Мушни за проба парче проводник в антенния вход и пробвай пак, ако заработи, остава връзката до антената и самата антена.
MamaMy - майстор
Да не е внесено от Америка? Тогава ще имаш сериозен проблем с радиото
niki1237 - помощник
Незнам дали е от Америка беше на едно созуки навремето работело но сега не с парче кабел не става има fm mw lw и не хваща усилено до края се чува много слабо има разни nuws folk и др и на тях не хваща пише no st
niki1237 - помощник
в какъв смисъл ако е от америка ще имам проблем системата да не е друга
kuger - майстор
Ако е този модел, тегли и чети, има и на руски.
http://dox.bg/files/dw?a=673c377af1
Duke_BG - специалист
niki1237 написа:
Незнам дали е от Америка беше на едно созуки навремето работело но сега не с парче кабел не става има fm mw lw и не хваща усилено до края се чува много слабо има разни nuws folk и др и на тях не хваща пише no st
да не си го включил на DAB ?? в България няма такова животно
niki1237 - помощник
какво е dab настроих го по оказанията и пак не хваща
kuger - майстор
niki1237 написа:
какво е dab настроих го по оказанията и пак не хваща
Значи остава варианта да ми го подариш :-D :-D . Шегувам се!
DAB е цифрово радиоразпръскване, такова нямаме. /стр.19 от руската инструкция/
Аз пък имам едно SONY , касетофон, на което пише FORD, колегите от Ford форума бяха тъй добри да ми пратят код. Та това чудо работи като откачено на радио, на "кастофон" не откъсва. Върти,реверсира, пренавива, но мълчи като мушната гайда. :-D
niki1237 - помощник
разбрах все пак мерси

Тема "проблем с радио за кола sony xr-c7500r" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: