• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
crez - майстор
ArturDent написа:
Какъв антифриз, че какъв антифриз...
Ами то на капачката за пълнене си пише G12, G11...
...ама чукча не читател, чукча писател.
+1 =D> Мой приятел адвокат налива в Мерцедеса си ракия, :? носят му я разни клиенти, ама той не я пие :lol:
fox_vt - майстор
Мдаа представям си как го спират ченгетата и му казват -господине усещам че нещо имате да ни казвате :-D .Сещам се аз преди време като беше настанала лютата зима а нямах зимна течност за чистачки,в момент на просветление :prayer: установявам че имам едно излишно шише спирт за горене,от оня лилавия.Само докато пръснеш със пръскалките и за 0,8сек аромата навлиза в купето,и то навлиза като майк тайсън на ринга :rolleyes: Това му се викало индиректно напиване :goodman: 8-[
hidrazin - майстор
То сега е модерно да дишаш алкохол.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9GUXDAfiC2M[/youtube]
:partyman:
VLADO66 - майстор
Това с чистачките съм го правил с една джанковица която никой не щеше да я близне.Пътуваме с жената и и викам "Режи шопската,пускам чистачките" :-D
ben84 написа:
Нов дори и евтин антифриз сипвай след промиване на системата. Това с доливането е простотия. Не бих го направил дори и на стара руска щайга.
Така е, хубаво е да се промие системата. Внимавай производителят на съответната марка автомобил какъв антифриз е предписал:
- син/G11/
или,
- червен/G12/, а що се отнася до това да е евтин, не бих ти препоръчал евтин, защото слагат вътре какво ли не и после се чудим като ни се появят течове.
  • 1
  • 2

Тема "АНТИФРИЗ - въпроси" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: