Тинки, моля те, пич! Не спори за неща, само защото не ги разбираш. Ако ТИ не можеш да се ориентираш по-добре по огледала, не означава, че никой не може да се ориентира по-добре. Аз също не можех да карам само на огледала. И сигурно почти всички са минали по този път преди мен. Аз съм с малък стаж на фона на опитните шофьори, но не съм виждал ни един такъв, който да паркира през рамо!
Мъртвата зона е такава само когато този, който не я вижда, е разконцентриран. Внимава ли в картинката, прави ли си преценката правилно (а тя може да бъде направена винаги), проблеми няма.
Виж - за второто си много прав - не е добре да се качваш на непознат автомобил с коренно различни параметри, в трудна среда.
Мъртвата зона е такава само когато този, който не я вижда, е разконцентриран. Внимава ли в картинката, прави ли си преценката правилно (а тя може да бъде направена винаги), проблеми няма.
Виж - за второто си много прав - не е добре да се качваш на непознат автомобил с коренно различни параметри, в трудна среда.