• 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

kuger - майстор
toolegittoquit написа:
kuger написа:
Да съм казал, че съм беден?
Не. Богат пенсионер обикновено е оксиморон, за това се учудих. Радвам се за теб. :) И ако аз като се пенсионирам, имам 1200лв за гуми, ще извикам някоя друга да ми духа...сутринта печката и топлата вода за размразяване на чешмата. И не да се задоволявам с каквото има в селският магазин като има хляб, ами да си поръчвам хеликоптер за доставки. :-D :prayer: Но докато се пенсионирам, ще дойде време за умиране. Ще я направят пенсионната възраст на 100 години като нищо.
Чакай сега, къде видя цена за гумите да съм писал?
Аз цяла кола в движение, със всичко платено до края на годината продадох за 1000 лв. бре! При това в състояние "качваш се и караш". Вярно, "само" на 20 години.
От де толкова пари за гуми. Четеш така, както дявола чете евангелието май. Прочети пак какво съм писал!
stan73 - майстор
Аз няма да си губя повече времето и нервите с този !@*%§№ Дъмби. Та той е по зле даже от Фори !?! (дано само в тъпотията си не затрие някои невинни хорица)
Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
Chefo77 написа:
Писах ГРАЙФЕРА, не борда... Пък и щото си много голям капацитет, да ти отворя малко очичките - да "загубиш" задницата е много по-зле, отколкото да "загубиш" предницата. Ама геврекчиите няма как да го знаете.
Нови гуми. С всички мустачета. И по грайфера. Firestone, които бяха заменили Континентал, които ги изпратих отзад, а много скоро в заслужена почивка. Сега пак точа зъбки за Континентал.
Тинки, да не те знаем, да лъжеш. Ама като знаем каква си скубана костенурка, недей да обясняваш как си дал 300 лева за 2 гуми, става ли? Точиш зъби докато докарат на моргата Конти, като докарат ще се обзаведеш с "нови" гуметки. :wink:
Пък ако искаш да ме обориш - снимка с ДОТ-а и част от колата, би трябвало да не показва по-малко от 13, нали?
ZEDYCUS - майстор
:-D Спирам колата и се качвам на градския транспорт. И така докато събера парички да си взема Тез Прословути Контита.
То не че ще е трудно, гледам доста им е паднала цената. :-D
greco93 - напреднал
Айдее дойдоха гуменките Дайтонки,чистак нови... остава ми некви галоши за задни и аз се присъединявам към мнозинството със зимно обути автомобили.
Kirilpm - специалист
toolegittoquit написа:
Chefo77 написа:
Писах ГРАЙФЕРА, не борда... Пък и щото си много голям капацитет, да ти отворя малко очичките - да "загубиш" задницата е много по-зле, отколкото да "загубиш" предницата. Ама геврекчиите няма как да го знаете.
Нови гуми. С всички мустачета. И по грайфера. Firestone, които бяха заменили Континентал, които ги изпратих отзад, а много скоро в заслужена почивка. Сега пак точа зъбки за Континентал. И досега не ми се е случвало да ми поднася задница. Явно зависи кой как върти геврека.
MIRO_073 написа:
Чувствам се пренебрегнат. На мен не ми отговори
Защото не си за тая тема. А аз не съм икономист. Икономия=майка на мизерията. Икономика - наука за мизерията.
stoianov_n написа:
Значи за теб е по важно да тръгнеш за някъде, а не как ще стигнеш?
Еее, не си прав. Не е честно. Отзад пак са прилични. Но отпред - топ. Иначе не мога да кача баира. :-D
Е ти си заслужи името Дъмби отвсякъде,такъв голям капацитет да не прави разлика между икономия и икономика :lol: :-D
Най-добре спри да се излагаш,защото скоро от срам пак ще трябва да си смениш самоличността,щом толкова много хора ти го казват открито приеми че може и да грешиш.150 лева за едно палене на форд,бе верно че не палят лесно,ама това май ще е най-скъпото палене в историята,ти за 150 лева ще му смениш едни сегменти на двора и ще го накараш да пали :lol: :-D :lol: Най-добре закривай тая регистрация,че хората те научиха и се прекръсти на dumbpad да разсееш всякакви съмнения.
toolegittoquit - майстор
kuger написа:
Линкове имаше в мнението ти. Някакви 205/нещо си/R16 гуми.
Chefo77 написа:
Точиш зъби докато докарат на моргата Конти, като докарат ще се обзаведеш с "нови" гуметки.
Не си прав. Именно понеже цената от 300лв е доста...тежка...се ослушвам още в момента. Конти-тата ги набарах изгодно от един колега. Беше ги купил да ги слага зимата, но след това си потроши колата преди да има възможност да ги изпробва. Така че имах Конти-та на цената на Дебилица. Най-абсурдното е работата на гумаджийниците, между другото. Рядко имат избор от много и/или по-читави марки на склад. Един се опита да ми продаде някакви Сирон за 110лв бройката. Пожелах му приятен ден. Още 10-20лв отгоре и си взимаш Конти-та.
Kirilpm написа:
такъв голям капацитет да не прави разлика между икономия и икономика
Не, такъв е лафа. А за паленето - както искаш. Ако си твърд и сигурен в убеждението си, значи не ти е проблем да тупнеш на масата 150-200лв за да го защитиш. Така де, ще получиш едни лесни пари от двама будали с Форд. Ама дали му стиска на някой или като опре яйцето на...всеки почва да увърта. Ясна е работата, повече не се занимавам и не предлагам. Офертата отпада. На думи с твърдения големи и меродавни, на практика - айде, нема нужда...
stan73 написа:
Аз няма да си губя повече времето и нервите с този !@*%§№ Дъмби.
Ами извинявам се. Както се казва - "хванат в кръстосан огън." Ето кой е виновен и с кое мнение. И аз реших да взимам за мезе. Да видиш как от тема 15 страници имаше точно 3 полезни, като те не бяха мненията на Кирил от типа на
Kirilpm написа:
Аз се съмнявам че колата се е оправила,просто му писна да го взимаме за мезе :lol:
И да не съм тотален Офф, от по-евтините гуми съм много доволен от Саве-то. Е, не си е дървен Тигър, но тук уж не се състезаваме за най-калпави гуми. Доста прилично се държат като за цената си.
Kirilpm - специалист
Ти ако си мислиш че някой ти взима насериозно мнението добито от прочетено и недопрочетено по форуми и информация добита на пейката пред блока,явно живееш в много жестока и дълбока заблуда :-D
DundyTheCroc - майстор
Обърнахте го тук на селска седянка :-D
kuger - майстор
toolegittoquit написа:
kuger написа:
Линкове имаше в мнението ти. Някакви 205/нещо си/R16 гуми.
Това са примерни линкове, бе .....Чети какво съм купил и защо съм купил! Специално за тебе: четири гуми, две на един сезон, две на три сезона, четири джанти "втора", четири таса. Всичко това на цена над половината от цената на продадената кола. Или 520 лв + 42 лв. доставка.
Явно тоя дарак, де си купил, струва колкото гумите ми :-D , затова ревеш като ямболска парясница!
Като те гледам, искаш да се надскочиш яко. Барабар Петко с мъжете! Ама не става!

пп: Тая "засукана" думичка, де си я турнал по-горе, кога си ме засякъл да си противореча ? Винаги съм заставал зад името и думите си, не като теб да си крия име и местоживеене!
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: