toolegittoquit написа:Така че имах Конти-та на цената на Дебилица. Най-абсурдното е работата на гумаджийниците, между другото.Айдее, почна и гумаджиите.....

toolegittoquit написа:Така че имах Конти-та на цената на Дебилица. Най-абсурдното е работата на гумаджийниците, между другото.Айдее, почна и гумаджиите.....
stoianov_n написа:Айдее, почна и гумаджиите.....Влизаш в 2-3 примерни гумаджийници и гледаш гумите. Дебица, Бриджстон, Сирус. Клебер и Фулда ако има - топ класа.
Kirilpm написа:Ти ако си мислиш че някой ти взима насериозно мнението добито от прочетено и недопрочетено по форуми и информация добита на пейката пред блока,явно живееш в много жестока и дълбока заблудаСава съм си имал. Континентал ползвах доскоро.
toolegittoquit написа:Не, просто ти не си купил кола, която е карана със счупен сепаратор и практически откачен маркуч, от който цялата газова гняс от картера се излива върху двигателя. Ама други си е да плюнеш другарче, хмхм?Колко струва ремонта не съм наясно, обаче ако НЕ СИ мърляч - отремонтираш. Пароструйка да ти измият двигателя преди да я закараш на ремонт - 6 лв. Сега ще питаш що да я миеш преди ремонта нали?
toolegittoquit написа:Икономия=майка на мизерията.Едно правилно нещо каза и после го заплю в следващото си изречение. Проблема е, че за тебе това е "лаф майтап да става" и не осъзнаваш колко е вярно. Ама за туй си на тоя хал.
toolegittoquit написа: Но отгоре им не пише Мишелин. Едва ли от Мишелин са толкова тъпи да произвеждат евтини Клебер с качеството на Мишелин, ама с много по-ниска цена. Защото трябва да си много тъп и невероятно прост да си правиш сам на себе си конкуренция и да си подбиваш цените. Сигурно има причина Клебер 185/60/14 да са 80лв, а Мишелин 185/60/14 да са 125лв, a Континентал да са към 120лв. Егати и тъпаците са от Мишелин, да правят Мишелин, да му лепят името Клебер и да го продават с 40лв по-евтино. Ей така се праи бизнесО.![]()
toolegittoquit написа: А аз не съм икономист.Ми като не си, що пишеш глупости и си противоречиш. Защо се правиш на капацитет, какъвто на всички ни е ясно, че не си?
шоп написа:Ето ги и моите китайчета 215х50х17 по 91 лв/бр. Трябваше да ги доставят безплатно за 10 дни, не го направиха и ги заплаших с КЗП. Дойдоха за 20 дни и ми направиха 10% отстъпка за причиненото неудобство. ДОТ 3115С тоя идиотски размер много боли джоба, ама така са ти дошли на цената на едно "Конти".
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: