• 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Така че имах Конти-та на цената на Дебилица. Най-абсурдното е работата на гумаджийниците, между другото.
Айдее, почна и гумаджиите..... :-D
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Айдее, почна и гумаджиите.....
Влизаш в 2-3 примерни гумаджийници и гледаш гумите. Дебица, Бриджстон, Сирус. Клебер и Фулда ако има - топ класа. :-D Няма избор просто.
Kirilpm написа:
Ти ако си мислиш че някой ти взима насериозно мнението добито от прочетено и недопрочетено по форуми и информация добита на пейката пред блока,явно живееш в много жестока и дълбока заблуда
Сава съм си имал. Континентал ползвах доскоро. :)
Kasap - специалист
toolegittoquit замисли се, че ако всички са ти наопъки, най-вероятно караш в насрещното...
Kirilpm - специалист
И сам Дъмби е Дъмби :lol: Не кара той в насрещното,ние не спазваме неговото тълкувание на правилника за движение,насрещното е нещо относително :lol:
dyaneff - майстор
Едно не мога да разбера, от спортна злоба ли спорите с Тинки, или сте на неговото ниво ? :)
KingLin - майстор
Разбира се, че за спортна злоба :-D Аз как да си оправя настроението, с тия негативни новини навсякъде, ако не е Дъмби?
toolegittoquit написа:
Не, просто ти не си купил кола, която е карана със счупен сепаратор и практически откачен маркуч, от който цялата газова гняс от картера се излива върху двигателя. Ама други си е да плюнеш другарче, хмхм?
Колко струва ремонта не съм наясно, обаче ако НЕ СИ мърляч - отремонтираш. Пароструйка да ти измият двигателя преди да я закараш на ремонт - 6 лв. Сега ще питаш що да я миеш преди ремонта нали? :-D
Още чакам снимката за доказателство, че не си празнословен :lol:
toolegittoquit написа:
Икономия=майка на мизерията.
Едно правилно нещо каза и после го заплю в следващото си изречение. Проблема е, че за тебе това е "лаф майтап да става" и не осъзнаваш колко е вярно. Ама за туй си на тоя хал.
toolegittoquit написа:
Но отгоре им не пише Мишелин. Едва ли от Мишелин са толкова тъпи да произвеждат евтини Клебер с качеството на Мишелин, ама с много по-ниска цена. Защото трябва да си много тъп и невероятно прост да си правиш сам на себе си конкуренция и да си подбиваш цените. Сигурно има причина Клебер 185/60/14 да са 80лв, а Мишелин 185/60/14 да са 125лв, a Континентал да са към 120лв. Егати и тъпаците са от Мишелин, да правят Мишелин, да му лепят името Клебер и да го продават с 40лв по-евтино. Ей така се праи бизнесО. :prayer:
toolegittoquit написа:
А аз не съм икономист.
Ми като не си, що пишеш глупости и си противоречиш. Защо се правиш на капацитет, какъвто на всички ни е ясно, че не си?
veribela - специалист
Емнали сте го и в тая тема, ама той ви гледа само сеира. Влязъл ви е под кожичката и се храни с това, че ви дразни. И със сигурност много се кефи ,като почнете да сипете жлъч по него.
Колко бил завистлив, стиснат тарикат и т. н.
Нямам за цел да го защитавам- не го и правя. Но и не мисля вече да му се връзвам на провокациите. Направих го в една тема- убедих се, че няма смисъл да наливам вода в неговата воденица.
Може би пък пишещите срещу него така разпускат, ама това за мен си е мазохизъм.
шоп - майстор
Ето ги и моите китайчета 215х50х17 по 91 лв/бр. Трябваше да ги доставят безплатно за 10 дни, не го направиха и ги заплаших с КЗП. Дойдоха за 20 дни и ми направиха 10% отстъпка за причиненото неудобство. ДОТ 3115

С гуми не правя компромис и от 25 год. карам само с чисто нови гуми. След като се убедих, че гума за 400 лв кара и държи като гума за 150 лв., реших да направя този експеримент с евтините китайчета. Все си мисля че и на 1-2 зими да ги сменям ще съм доволен за тези пари. Ще тествам и ще споделя:-)

Прикачен файл

SAM_8603.JPG

Прикачен файл

SAM_8602.JPG

Прикачен файл

SAM_8601.JPG
Kasap - специалист
шоп написа:
Ето ги и моите китайчета 215х50х17 по 91 лв/бр. Трябваше да ги доставят безплатно за 10 дни, не го направиха и ги заплаших с КЗП. Дойдоха за 20 дни и ми направиха 10% отстъпка за причиненото неудобство. ДОТ 3115
С тоя идиотски размер много боли джоба, ама така са ти дошли на цената на едно "Конти". :-D
Честито и умната! :partyman:
DundyTheCroc - майстор
Шопе, не влизат ли 16-ки джанти на колата, хем по-евтини гуми, хем по-високи?
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: