Всички имаме коли, нали ?
nv952 - майстор
Баси простотията :evil:
Начи ако си вземеш кола на 30 декември и си вземеш винетка след няколко дни трябва пак да вземеш :vom:
Пълна пародия са тия #-o
А иначе цената не ми е толкова голям дерт,дали 30 лв повече да ли по малко все тая :?
Ако наистина тия дупки се оправят въпросните 30 лв ще са много по малко от колкото ще дам ако нещо се строши по колата!
Но аз много се съмнявам че тия пари ще отидат там където трябва [-(
toolegittoquit - майстор
nv952 написа:
Начи ако си вземеш кола на 30 декември и си вземеш винетка след няколко дни трябва пак да вземеш
Винаги можеш да си купуваш месечни винетки, но ти гарантирам, че ако си купуваш повече от 3 месеца месечна винетка ще ти излезе по-скъпо, отколкото да си купиш годишна винетка. А парите няма да отидат където трябва. Просто имаме бежанци, цигани и депутати за хранене. :evil:
nv952 - майстор
toolegittoquit написа:
че ако си купуваш повече от 3 месеца месечна винетка ще ти излезе по-скъпо, отколкото да си купиш годишна винетка.
Знам!
Мога да смятам :-D
Kirilpm - специалист
toolegittoquit написа:
nv952 написа:
А Тинки е прав че фаровите ми са пластмасови и наистина гледам че не са идеално прозрачни!
Истината е, че колкото и да ги полираш и да им слагаш покритие, отлагаш неизбежното. Особено ако се опиташ да ги полираш у вас. Повърхностният слой, пожълтял от UV го махаш, но отдолу пак пожълтява, ако не се вземат сериозни мерки. Това харесвам на фаровете, които са стъклени - стъклото не изгаря от UV-то. Драскотините се оправят с полиране.
stoianov_n написа:
Ти ся що обиждаш?
А ти що ся не спреш с обидните иронични подмятания, а? Не си забавен, нито интересен.
Аз за това те цитирах и можеш да си сигурен че новите коли с пластмасови фарове си щъкат свободно по улиците,ако ще да се пукнеш от яд.Полирането и нанасянето на качествен лак е напълно достатъчно,за да могат фаровете да заровят колата,да съм се бил информирал защо ги пращат за полиране :lol: :-D А ако още се чудиш защо повечето колеги в форума те обижат и хранят всячески,пак ти казам потърси причината в твоята паничка,не гледай в чуждите :lol: :-D
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Аз за това те цитирах и можеш да си сигурен че новите коли с пластмасови фарове си щъкат свободно по улиците,ако ще да се пукнеш от яд.
Ха-ха. Но все пак стъклените фарове са 100% UV защитени. :-D
Kirilpm - специалист
Някой да ти е казал че не са?Качествените пластмасови фарове са също 100% УВ защитени,пък не знам теб какво те грее че фаровете са "стъклени",когато ти се матира пластмасовия рефлектор или му опада покритието?
bagera1 - специалист
Няма 100% защитени пластмасови фарове, всички пожълтяват. Пожълтява защитния слой на фара, като влияние му указват ув лъчите и силните безконтактни препарати и обезмаслители. Свалянето на този слой и полирането е краткосрочно решение на проблема. Най-доброто решение е да се свали този слой и да се нанесе нов!
Драскотината можеш да отидеш при някой добър бояджия да я погледне. Дори да не се заличи на 100% е възможно да се тушира в степен да не дразни от пръв поглед.
kuger - майстор
За жалост и полирането, и лакирането, че и поставяне на специално фолио са все временни. Максимум две години и трябва да се повтаря процедурата.
Стъкления издържа повече, но начука ли се от камъчета е още по-зле.

Тема "Един от многото Опели (Астра Н)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: