Принципно можеш, ама дали нотариуса ще го завери божа работа, и той семейство храни 

simplex написа:zuk написа:Пробвай! Напишете си договора, пък дали нотариуса ще намали таксичката, после ще ни кажеш.Длъжен е, защото работят по ценоразпис, не по собствена инициатива. Те искат близо 40лв, за да отпечатат бланката и да попълнят. За мен това е безумно и си е грабеж. 40лв са смяна на едно масло на колата.infomar написа:Аз до сега винаги сам съм си писал договорите за покупко-продажба на МПС , защото тези от нотариусите все нещо не ми харесват. До сега съм нямал случай нотариус да ми откаже заверката на този договор. Неговата работа е да ми завери договора а не да ми го състави.Благодарско. А има 2 декларации - декларация по чл.264 ал.2 от допк И декларация по чл.25 ал.7 от зннд. Тях пак ли мога да си ги разпечатам и попълним на спокойствие?
Нотариусът проверява данните на колата по талоните, данните на продавач и купувач и дали са платени всички полагаеми такси към държавата (местен данък към момента на продажбата).
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: