• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
mupk0 - специалист
Реално мотора не губи мощност от самото виско , а от съвкупността на горещите неща. Иначе поръчах подобен дифузьор като размери. Ще го срежа и скъся. Ще го лепя с горелката и мрежа от вътрешната страна. Ако не стане тогава ще пробвам със смола ,че е на ръба да става. Тоест лятото при около 100гр ще омеква.
ben84 - специалист
a_stoev написа:
Когато махаш кофража ако стане инфекция и стиропора не ще да излиза може да пробваш да го разтвориш с ацетон, ще стане адска лепкава мъзга, но няма да счупиш дифузьора който си направил.
Аз отделях модела и смолата с помощта на въздух.
Даже направих дупка по средата на стиропора и от там надувах.
a_stoev - майстор
Между другото и епоксидната смола при леко нагряване омеква. В армирана с плат нямам наблюдения но над 60*С е осезаемо "гумена"
montoya - майстор
Няма ли място за перка отпред пред радиатора? В смисъл, че оня ден гледах на едно бмв седмица отвътре виското отпред пред радиатора електрическа перка, която си се пускаше понякога и преди виското.
mupk0 - специалист
Имам...даже 2 перки. Там филма е ,че са импулсни. Екуто на колата ги пуска когато реши и спрямо климатика на колата. Имат 5 степени и влизат по 4 кабела в перка , а релето дето ги управлява е с 8 или 12 жици по спомен. Там филма е голям. За зимата става ,но лятото трябва и 3та перка отзад ,защото съм с дебели,но къси радиатори. Отделно интеркулери и прочие. Направил съм мода от ЕКУто на колата и е програмиран вместо на 110гр , да ги пуска на 100 в авариен режим ,но и 100 е много , а по-надолу няма как. Чакам частите от мегапартс и се залавям. Имам време много. Тея дни ще сложа инсталацията. Само се чудя едно...да сложа реле и да прекъсна плюса към управлението или да сложа реле на управляващата маса. Идеята ми е да работи само на запален мотор ;) мисля да прекъсна масата на термошалтера засега
  • 1
  • 2

Тема "отливка от смола за дифузьор ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: