• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 20
Всички имаме коли, нали ?
Vlad_g - специалист
Дааа, ходил съм зимата и до Африка със всесезоните гуми :lol:
Абе, хора. Май не разбирате, че ви лъжат. Зимни били, лесно спирали. На сняг няма никаква разлика дали са скъпи или евтини. Ясно ми е, че като кажете Мишлин и ви капят слюнки. :shock:
Грайфера му е майката. Да Ви питам: Що танковете са с гладки гуми? :razz:
montoya - майстор
DEBICA FRIGO е гумата. Ефтина ма връви на снег като скъпите.
Мишлен разправят че алпина били добри ама никога не съм карал с тях.
Айде на по бира и да затръкваме тая тема. Мисля че всеки тук във форума е пораснал и сам може да си направи сметката с какво да си кара колата. То и от дълбочината джоба зависи де :-D
Domashen_maistor - специалист
Е това и от мен по повод гуми и задкормилен механизъм :lol:

Прикачен файл

Picture1.jpg
Picture1.jpg (43.57 KиБ) Видяна 4958 пъти

Прикачен файл

Picture2.jpg
Picture2.jpg (61.68 KиБ) Видяна 4958 пъти
илко илиев - специалист
ти откьде знаеш че танковете са сьс гуми те са сьс вериги ГМШ
а аз карам с ласа зимни и тигар всесезонни за лятото но аз вьртя на година по20-25 хиляди и зимата ми трябват гуми и отделно си нося вериги плюс лопата и ако е много снега и чувалче пяськ
Всесезонни гуми през зимата - твърдо против.
Хората са го измислили през топлите месеци летни гуми,зимните -зимни. Това с опитността на шофьора е ясно. Според мен най-подходящия избор е 4х4. Пазара на такива автомобили е толкова голям ,че няма смисъл от компромис. Разликата между моделите с 2 и 4 задвижващи колела е 1литър(за един и същи модел!).
Иначе на Голфа съм сложил Gislaved nord frost 3.Прекрасно поведение на сняг(това е модел за шипове,но се продават без.Най-добрата гума за 2006г.На второ място Ultra grip 7 на гудиър). Недостатък на тези гуми е прекалено шумни на асвалт.
На Нивата гуми за Off-road и миналата година в центъра на София се движеха няколко автомобила. Много колеги ги теглихме по заснежените "градски" улици.
jel4o - специалист
Аз също съм обул моята кола с Клебер Крисалп зимни -казват че била продукт на Мишлен -наистина много добра гума , само на предните задвижващите колела,но за съжаление само 2бр.а за задни летни на Ласса-голям боклук щом на лек завой малко мокър участък и лятно време при скорост 50-ми поднесе и затова с Ласса няма да повторя повече,но малко се притесних от мнението на гост,че2бр.зимни отпред и 2 летни отзад му прави въртели,та сериозно се замислям дали да не си взема още 2зимни за отзад
shotik - майстор
Във форум "Шкода " също има тази тема и ето адрес на материала който съм пуснал-шестото мнение

http://skodaclub-bg.org/forum/viewtopic ... 3&start=15
илко илиев - специалист
хората са казали..... зимно време хлебар, а лятно време шофер
ако не е така здраве му кажете
recycled_bin - напреднал
след известно проучване взех едни vredestein quatrac 2 (90% градско + 10% магистрала), поръчах ги по интернет (10% отстъпка) и с разликата си взех едни вериги (за всеки случай) ... ще видим как са
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 20

Тема "Какви гуми ползвате ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: