emil_v r написа:Ох ,моля ви спрете !Що, бре?!

emil_v r написа:Ох ,моля ви спрете !Що, бре?!
ELEMENTAL написа: Посочения цикъл заряд-разряд се използва единствено и само за намаляне на сулфатизацията.За кой точно цикъл става дума - за пълния, или да 20-40 секундния?
ELEMENTAL написа: по първоначалния въпрос: да, може да се използва компютърно захранване вместо зарядно, ама трябва да се правят промени по ............................................................................................Или по-кратко казано: На практика не може да се ползва компютърно захранване за зарядно, освен ако не си манияк или мазохист...
Master_Kenobi написа:За 20-40секундния.ELEMENTAL написа: Посочения цикъл заряд-разряд се използва единствено и само за намаляне на сулфатизацията.За кой точно цикъл става дума - за пълния, или да 20-40 секундния?
Master_Kenobi написа:за Шотки 3-5 ампера е голям товарИма Шотки и за ток 40А и повече
ELEMENTAL написа:Ще обясниш ли електрохимичния процес, ако го знаеш? Не се сещам как това помага. Мерси предварително.Master_Kenobi написа:За 20-40секундния.ELEMENTAL написа: Посочения цикъл заряд-разряд се използва единствено и само за намаляне на сулфатизацията.За кой точно цикъл става дума - за пълния, или да 20-40 секундния?
ELEMENTAL написа: за Шотки 3-5 ампера е голям товарИма Шотки и за ток 40А и повече
Master_Kenobi написа:Не знам какъв процес протича.Tова за сулфатизацията го бях чел в един форум (мисля в eshop.bg).ELEMENTAL написа:Ще обясниш ли електрохимичния процес, ако го знаеш?Master_Kenobi написа: За кой точно цикъл става дума - за пълния, или да 20-40 секундния?За 20-40секундния.
Master_Kenobi написа:.ELEMENTAL написа: за Шотки 3-5 ампера е голям товарИма Шотки и за ток 40А и повече![]()
Е, то в електрониката всичко има. Вероятно е екзотичен и скъп вариант.
ELEMENTAL написа: Един пример - 40амперов Шотки KY30/40 e на цена от порядъка на 1лев.Хлъц!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: