• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
Mc Queen - специалист
Колега, моя съвет е да не се занимаваш с лепене на старото огледало. Няма да стане. Ще дойде време и пак ще се отлепи.
Предлагам ти два варианта:
1) разходи се по моргите и си харесай някое огледало, което е закрепено за тавана. ( Марки и модели много. Мисля, че при японските коли е така закрепено )
2) Понеже това е форум "Направи си сам". Направи си една планка , чрез която да закрепиш огледалото на тавана
Успех!!!
Spokoiniq - майстор
Mc Queen написа:
Колега, моя съвет е да не се занимаваш с лепене на старото огледало. Няма да стане. Ще дойде време и пак ще се отлепи.
Предлагам ти два варианта:
1) разходи се по моргите и си харесай някое огледало, което е закрепено за тавана. ( Марки и модели много. Мисля, че при японските коли е така закрепено )
2) Понеже това е форум "Направи си сам". Направи си една планка , чрез която да закрепиш огледалото на тавана
Успех!!!
Я НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ ЧОВЕКА!!! Аман от всезнайковци!Дай му акъл да забие един пирон в тавана и да увиси на дядо си огледалото за бръснене!Аман от такива като тебе.Ако си лепил с неподходящо лепило и не е станало при тебе не обобщавай и не подвеждай хората че ще насъскам Takezo с голямата ГЪБА!

До колегата(който след толкова време вече отдавна е купил едно от ПОНЕ ТРИТЕ вида лепило за автоогледала)-Кажи кое използва да спят спокойно неверниците?
velsi - Почетен майстор
Преди две-три години и аз лепих огледало. Бях си харесал Bison car mirror, но никъде не го намерих по магазините. Купих си от една бензиностанция някакво друго. Специално за огледала, американско, скъпо, за количеството от няколко капки. Преведох и стриктно спазих инструкцията за лепене. След десетина дена заварих огледалото на предната седалка. Залепих го повторно, но вече с безцветен Поксипол. От тогава си стои на мястото.
Mc Queen - специалист
Виж кво Spokoiniq. Да беше дал поне и някаъв отговор. Не въпроси и акъли ( От кои трите ? Или и трите имаш в предвид ? ) А ?
Насъскай, който си искаш. Не ми дреме!!!
Това е моето мнение и е по темата. Колегата сам ще си прецени дали го подвеждам.
Да уточня само.
Проблема го имах преди 11-12 години. Сега може и да има по магазините по устойчиви лепила. Но като чета коментарите преди мен май няма ясно уточнена марка лепило, към която да се насочи човек. А и коментарите не са окуражаващи.
В моя случай, колата беше служебна и всеки я караше ( всеки си наглася огледалото, когато седне зад волана ) Постояно беше на открит паркинг и слънцето я печеше.
Ако колегата сам си кара колата и не пипа огледалото постоянно, след няколко опита с различни лепила за по 5-10 лв. може да постигне успех. Аз му дадох съвет как да си реши проблема завинаги. И да не се притеснява, когато дава колата на някой да я кара; оставя на слънце при 40*; детето му си играе с огледалто; или закача някави ароматизатори или играчки да висят на него.
Spokoiniq - майстор
http://www.profix.bg/plugins/content/co ... content.65 тва е на Бизон, лепил съм на съсед на ауди преди 3 години-не мърда.

Има 319 на Локтайт, но не съм го виждал в БГ, а момчетата от "КОБРА" бачкат също с нещо много добро, три коли вече им сменям челните стъкла и лепят огледалото, никакви ядове нямам, но не съм ги гледал в ръцете с какво го лепят.За 5 кинта никой няма да ти откаже да ти го залепи в Кобра, или Мустанг.
G.M. - напреднал
Само с фотополимер и почитен добре метал.
didobest - помощник
Само с безцветен силикон,почистваш хубаво двете повърхности,ако можеш свали огледалото от стойката,лепни само стойката.Предварително си отрежи няколко ивици тиксо за да прикрепиш стойката за стъклото след като го залепиш.След един,два дни слагаш огледалото и си готов,моето вече 6-та година държи.
  • 1
  • 2

Тема "Отлепено огледало за задно виждане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: