Всички имаме коли, нали ?
chapara - майстор
Аз винаги с "Шампион",доволен съм.
h_service - специалист
Аз точно от Шампион не съм доволен,чисто нови са и така мажат стъклото,че нямам думи ...но явно си зависи от моделите !
rendo - специалист
От одавана ги гледам тея "бананите" - и им се бех мераклисал днеска един ортак ме кара и той е с такива - хареса ми как действат ще ги пробваме ;)
bisplus - специалист
И аз тази зима смених няколко вида, защото леда не прощава и последните са ми такива тип"БАНАН"....за сега съм доволен.
penata - специалист
mladkal написа:
може би на тези се казва "банан"
с такива съм и аз -много доволен и ги взех 7 и 8 лева бройката (че са ми различни двете
сола 180 - специалист
Бош се купува от "Киров".
Шампионките са много добри ако не ти набутат менте ама са около 30 лв комплекта.
"Банани" за по 10 лв бройката от Бриколажа се разскърцаха след 6 месеца и то не зима.

Аз съм за Бош, китайски от "Киров".Евтини и добри(за цената си ест).
mladkal - майстор
сола 180 написа:
Бош се купува от "Киров".
Шампионките са много добри ако не ти набутат менте ама са около 30 лв комплекта.
"Банани" за по 10 лв бройката от Бриколажа се разскърцаха след 6 месеца и то не зима.

Аз съм за Бош, китайски от "Киров".Евтини и добри(за цената си ест).
Съжалявам за офтопика!
Ама не се въздържах на това, че "бананите" са ти се разскърцали след 6 месеца.... Едни гуми за около 100 кинта ги ползваш 2-3 сезона.... нормално е за 10пъти по-малко парици да ползваш нещо "само" 6 месеца...
Все пак се замисли, че стъклото си е стъкло, прах, вода, слънце, студ.... Нормално е промазката, гумата да се скапят за 6 месеца и да се "разсвирят", което не означава, че са спрели да почистват стъклото ти. В същност това им е предназначението.

С уважение: Младен
сола 180 - специалист
Мадене искаш ли да ти ги подаря????Пазя ги, за Лагуна са ?
Ако ги изтраеш и 3 дни ще си ги откупя двойно.
Между другото и не чистят освен че скърцат.

Що все се намира някой да се съмнява?Щом съм писал значи е така.За кво да се хабя да лъжа някой, като няма смисъл от това?
mladkal - майстор
Приятел, за миг не съм се съмнил, че не чистят! Само и единствено исках да кажа, че е нормално нещо, което е сравнително евтино да се ползва относително малко време! За миг време не съм се съмнил, че твоите ( каквито и да са те) скърцат или не чистят. Благодаря ти за предложението,но ... не желая да ми ги подаряваш...Все още мога да си обслужвам финансово автомобила.

С почит Младен mladkal
сола 180 - специалист
Пич щом 10 лв за една чистачка ти е евтино не знам какво ще кажеш за тея от 3.50 лв комплекта???И колко смяташ , че ще чистят те? Може би 2-3 дни е нормално а?

Не дей така бе човек никак не е нормално да се пре.ат за половин година .

Тема "Ще сменям чистачки - дайте съвет какви ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: